Kategoriler
Donanım Haberleri

SanDisk 400 GB Hafıza Kartlarını Ortaya Çıkardı

Akıllı telefonların değişmesiyle beraber, akıllı telefon bileşenleri de değişmeye başladı. Yeni mobil işlemciler, yeni mobil bellekler, yeni kamera lensleri yani kısaca birçok değişim söz konusu. Akıllı telefonlarda yaşanan bu değişim beraberinde birçok alanda da değişikliğe neden oldu. Değişiklik yaşayan teknolojilerden birisi de hafıza kartları. Akıllı telefonlarda çok sık kullanılan ve hafıza sorununu neredeyse tamamen çözmek için kullanılan hafıza kartları, yeni akıllı telefonlarla beraber yavaş yavaş rafa kalmaya başladı. Sadece akıllı telefon hafızasının bile yeterli gelmeye başladığı bir dönemden söz etmeye başlasak da hala bu alanda da nadir ürünler ortaya çıkmıyor değil. Bunlardan birisi de SanDisk yeni microSD kartları oldu.

400 GB Rekor Boyut İle SanDisk Liderliğe Oturdu

IFA 2017 etkinliği kapsamında tanıtılan yeni seri microSD hafıza kartlarının, 400 GB rekor bir kapasiteye sahip olduğu açıklandı. Samsung’u bile geçerek bu alanda en yüksek kapasiteli hafıza kartı olmayı başaran SanDisk microSD, sadece depolama alanı değil, bunun yanında yazma hızıyla da dikkat çekti. 100 MB/sn seviyesine kadar okuma hızı sunan kartlar, uygulama çalıştırma kısmında da oldukça başarılı bir seri olmayı başarmış gibi gözüküyor. SanDisk kartın en kötü yanı ise fiyatı.

SanDisk microSD

Öyle ki kapasitesine bağlı olarak cihazın fiyatı 250 dolar seviyesini bulmuş durumda. Şimdiden ilgi odağı olmuş olan serinin ne kadar çok tercih edeceği ise tartışılır. Bu kapasiteyi destekleyen akıllı telefonlarda zaten 128/256 GB civarında dahili hafıza var. Ekstra olarak 400 GB depolama için 250 dolar daha ödemek, çok fazla bir kitlenin tercihi olmayacaktır. SanDisk bu konuda da satış rakamlarını belli aralıklarla açıklayacağını belirtti.

Kategoriler
Mobil

İphone’a Yeni Tasarım Geliyor

Apple’ın her sene beklenen büyük satış rekoru kıran telefon modelinden bir tane daha piyasaya sürecek. İphone adı ile firmayı sırtlayan İphone telefonları bu sene özel bir yere sahip. Apple yıl dönümü için çıkacak olan İphone 8 yanında firma ilk kez bir karar alarak iki cihazın daha tanıtımını yaprak satışa sunacak.

8 sürümünün de ki büyük değişiklerin olacağı uzun zamandır Apple kullanıcılarını meraklandırıyordu. Bu merak birde firma 7 plus ve 7S için tanıtım yapacağını açıklayınca heyecan iki katına çıktı. Firmanın genel politikası çıkardığı S veya plus modelinde aynı görüntü ve yaklaşık özelliklerin olması. Birçok kişi için durum bu sefer çok farklı olacak.

Yeni Cihazlara Yeni Tasarım

Apple yeni amiral gemisi olması beklenen 8 için çok gizli bir çalışma yürütüyor. Bu cihazın Applle’ın alışık olunan dışında özellikleri olacağı düşünülüyor. Farklı bir tasarım ve yenilikçi 8 modelinin yanında plus için ve S serisi içinde farklı düşünceleri var Apple’ın

S ve Plus İçin Yenilikler

İki cihazda da genel kanı çok büyük değişim olmayacağı yolunda olsa da cihazların biraz daha genişleyeceği neredeyse kesinleşti. Yeni iki cihazda kablosuz şarj özelliği kesinleşti. Bununla beraber Apple cihazlarında çok dolu bir kasa olması şarj konusunu zorlaştırıyor. Bu nedenle firma iki modelinde bir miktar kalınlaşmaya gidecek. İphone 7 için alınan kılıflar büyük ihtimalle yeni modellerde geçerli olmayacak.

THN – teknolojihaberim.net

Kategoriler
Donanım Haberleri

Toshiba’nın bellek bölümüne Apple da talip

Toshiba uzun zamandır satmak istediği bellek bölümüne yeni bir teklif de Apple’dan geldi. Apple yapmış olduğu teklif tam olarak 3.6 milyar doları gözden çıkardığını açıkladı.

Daha önceki yazmış olduğumuz yazılarda Toshiba bellek bölümünü satışa çıkardığını açıklamıştık fakat ikili anlaşmazlık sonucu bir türlü satış gerçekleşmemişti. Nedeni ise Western Digital bu anlaşmaya karşı çıkıp konuyu yargıya taşımış olması. Bu durum karşısında konsorsiyumun üyesi olan Japon’ya yatırımcıları, yasal riskler nedeniyle anlaşma sonlandırmıştı.

Toshiba hukuk mücadelesi veriyor

Toshiba’nın ise halen hukuk mücadelesi sürerken yeni bir alıcı daha kapısını çaldı Bain Capital’in yeni bir teklifle şirketin kapısını çaldı. Japon medya kuruluşu olan NHK’nın yapmış olduğu iddiaya göre Bain Capital, Japon yatırımcıların kaygılarından dolayı Japonya Kalkınma Bankası ve diğer Japon yatırımcıların; anlaşmaya sonradan katılabilmelerine olanak sağladı.

NHK’nın yapmış olduğu açıklamaya göre Apple da yeni bir teklifle gelerek konsorsiyuma dahil oldu ve toplam 18.2 milyar dolar değerindeki yeni teklifte ise Apple yaklaşık 3.6 milyar dolar ödeme yapmayı taahhüt etti. Yapılan bu anlaşmanın gerçekleşmesi halinde Güney Kore’li SK Hynix ise yaklaşık 10 milyar dolar ödeme yapacak. Ayrıca kaynaklar sunulan teklifte Toshiba’nın da tekrar  1.8 milyar dolarlık yatırım yaparak anlaşma sonrasında da yine söz sahibi olacağı açıklandı.

Gerçi geçen aylarda Apple’ın, Foxconn ile birlikte teklif sunacağı ortaya atılmıştı Fakat Apple bu süreci uzak kalmak istemişti. Şimdi ise Apple’ın teklifte yer alması ise en büyük rakibi Samsung’a olan bağımlılığın azalmasını sağlayacak olması. Apple, bellek yongası pazarında lider konumda olan Samsung da dahil olmak üzere pek çok tedarikçiden bellek yongası satın alıyor. Apple’ın, Toshiba’nın bellek bölümünde artık söz sahibi olacağı ve Samsung’a karşı elinin güçleneceği düşünülüyor.

Kategoriler
Mobil

Galaxy A5 ve Galaxy A7 2018 özellikleri ortaya çıktı

Samsung’un 2017 ilk çereğinde çıkarmış olduğu Galaxy A serisini piyasalara çıkarmış ve çıkan bu cihaz ise kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmüştü geçtiğimiz günlerde yazmış olduğumuz yazılarda Samsung A serisini çerçevesiz olarak çıkaracağını açıklamıştık.

Şimdilerde ortaya çıkan sızıntılarda ise  Galaxy A5 2018 ve Galaxy A7 2018 modellerinin teknik özellikleri ve tasarımı hakkında şimdiden haberler çıkmaya başladı.

Daha henüz yapım açamasın da  olan Galaxy A serisi cihazlarda arka tarafta çift kamera olmayacağı yönünde gelen haberler göre 2018 Galaxy A serisinde çift arka kamera yerine çift ön kamera bulunacak.

Galaxy A5 ve Galaxy A7 2018 özellikleri

Gelen sızıntının kaynağı olan Mmddj_China  Galaxy A5 2018 ve Galaxy A7 2018 varyantları Snapdragon 660 işlemcisine sahip olacak. Bu bilgi daha önce ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda aynı gibi görünüyor.

Ancak gelen bilgilere göre Galaxy A5 2018’in 6GB RAM belleği ile piyasaya çıkacağı yönünde söylentiler vardi şimdilerde ise bu söylentilerin tam tersi olmuş gibi görünüyor. A5 2018 modelinde 4G RAM, Galaxy A7 2018 modelinde 6GB’lık bir RAM belleği olacağı söyleniyor.

Cihazın Full HD Infinity ekran paneline sahip olacağını gösteriyor. Çıkacak olan cihazların arka tarafında bir parmak izi okuyucusu olacağı açıklandı. Samsung’un yeni Galaxy A cihazlarını Android 8.0 Oreo sürümü ile piyasaya çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

THN – teknolojihaberim.net

Kategoriler
Mobil

Palm Efsanesi Geri Dönüyor

Bir zamanların dev ismi olan Palm, akıllı telefon pazarına tekrar girmek için hazırlıklara başladı. Çin’li firma olan  TCL, 2011 yılında Palm’ı satın almıştı.

Bir döneme kendisinden ve üretmiş olduğu cihazlarla piyasa damgasını vuran Palm, uzun süredir donanım bölümünde faaliyet göstermiyordu. Palm, en son işletim sistemini LG’ye satması ile gündeme gelmiş ve o günden bu güne kadar sesi soluğu çıkmıyordu.

Palm yeniden geliyor

Android Planet‘in yapmış olduğu son raporuna göre Palm, telefon pazarına giriş yapmayı planlıyor. Yayınlanan rapora göre; TCL’nin Pazarlama Müdürü Stefan Streit, şirketinin Palm markasını yeniden canlandıracak ve 2018’in başında yeni bir akıllı telefon çıkaracağı haberleri gelmeye başladı. Palm’ın akıllı telefonu muhtemelen Android işletim sistemi ile çalışacağı görülüyor.

Şirket’ten yapılan açıklamaya göre ise  Palm’ı en üst seviyelere ve güvenilir  kaliteli bir marka yapmak için titizlikle çalıştıklarını açıkladı. BlackBerry gibi güvenli kavramını yeniden hayatımıza sokmak isteyen Palm’ın 2018’de düzenlenecek olan IFA fuarına yeni telefonunu duyurması bekleniyor.

THN – Teknolojihaberim.net

Kategoriler
Mobil

LG V30 dört renk seçeneği ile geliyor

LG V30 ile ilgili artık son sızıntılar belli oldu son gelen bilgilere göre LG V30 dört renk seçeneği ile geleceği açıklandı. Aylardır gündemden düşmeyen LG V30 için geri sayım başladı.

Gelen bilginin kaynağı ise her zamanki gibi Evan Blass oldu twitter hesabından V30’un renk seçeneklerini gösteren bir görsel paylaşımı yaptı. LG V30 çıkacak renkleri ise Siyah, gümüş, lacivert ve mor renkleri ile geleceği söyleniyor.

Ayrıca V30’un arkasında LG’nin ses özelliklerini geliştirmek için yapmış olduğu B & O Play logosu da yer almakta LG çıkarmaya hazırlandığı LG V30’da bir ilk yaşanıyor. LG artık Amoled ekrana geçiyor. Aslında çıkacak olan cihaz  G6’ya çok benziyor ince çerçevelere sahip bir ekranla çıkacak olan cihaz V30  kenarlarının  kavisli olacağı söyleniyor. olması bekleniyor.

LG V30 özellikleri

Cihaz 6 inçlik ekran 6 GB RAM ve Snapdragon 835 işlemci ile geleceği açıklandı. Aslında çıkacak olan cihazın en büyük özelliklerinden bir tanesi de en geniş diyafram değerine sahip olması F 1/ 6 diyafram genişliği ile üst düzey düşük ışık performansı sağlayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Diğer bir ayrıntı ise batarya konusunda hiç bir açıklamanın yapılmaması. Gelen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

THN – teknolojihaberim.net

Kategoriler
Yazılım

Amazon ve Microsoft Anlaştı

Dünyanın en büyük firmalarından ikisi teknolojilerini birleştirme kararı aldı gelen bilgilere göre Amozon ve Microsoft dijital asistan teknolojilerini daha iyi kullanabilmek için kendi araların da işbirliği yapma kararı aldı.

Yapılan bu anlaşma ile kullanıcılar artık her iki platforma daha kolay bir şekilde erişebilecekler yapılan bu anlaşma aslında bir ilk olmuş oluyor. Şimdiye kadar tek bir cihazda iki asistan bulunmuyordu. Buda ilk olmuş oluyor.  Sadece üçüncü taraf uygulama olarak kurulabiliyordu. Şu anda ise entegrasyon temel aşamada olduğu için birinden diğerini çağırıyorsunuz örnek vermek gerekirse  Cortana cihazından Alexa’yı aç komutunu verebiliyorsunuz  yada  Alexa cihazından Alexa, Cortana’yı aç demeniz yeterli oluyor.

Amazon ve Microsoft güçlerini birleştiriyor

Diğer taraftan öne çıkan teknolojilerini de birbirlerine açmış olacak. Microsoft’un Cortana ile Office ürünlerini kontrol edebilmesi ve Alexa’nın akıllı ev cihazlarına erişimi bunlardan sadece bazıları.


Kaynaklar Satya Nadella ve Jeff Bezos’un geçen yıl Mayıs ayında bir araya geldiğini ve bu buluşmanın ardından ilk adımların atıldığı açıklandı. Bu yıl ise daha büyük adımların atılması bekleniyor.

Yapılan bu anlaşma ile Alexa ve Cortana işbirliği sektörde daha büyük işler yapılabileceğinin büyük bir göstergesi yapılan bu ortaklık ile kendi eksiklerini kapatmalarını sağlıyor. Buda otomatik olarak kullanıcıların işine yarıyor.

THN – Teknolojihaberim.net

Kategoriler
Teknoloji

Snapdragon 670 Özellikleri Görüldü

Çok kısa bir süre içerisinde mobil tedarikçi devi olarak gösterilen Qualcomm yeni bir işlemci modeli daha tanıtacak. Yeni seri akıllı telefonların içerisinde yer alacak ve yer aldığı akıllı telefonlardan üst seviye performans alınmasını sağlayacak işlemciler ise Snapdragon 670 serisi olacak. Çok daha başarılı bir orta sınıf işlemci serisi olan Snapdragon 670 için ilk özelliklerde görücüye çıkmaya başladı. Hemen daha detaylı olarak yeni işlemci modellerine bakalım.

Snapdragon 670 Nasıl Bir Seri Olacak?

Qualcomm genel olarak 6xx modellerini orta sınıf olarak tanımlamakta. Son olarak Snapdragon 660 modelinde orta sınıfın üzerinde performans sunulması sağlanmış olsa da marka hala bu tanımlamasında oldukça kararlı. Yeni işlemci modellerinde de aynı mantığa yer verilmesi bekleniyor. Üstelik bu kez hız konusunda daha fazla yükseliş söz konusu olacak. İlk gelen bilgilere göre yeni seri işlemcilerde hem hız artışı sağlamak hem de kullanım alanının küçülmesi için 10 nm Kyro çekirdeklerine geçiş yapacak. Üst segment işlemcilerde gördüğümüz çekirdekler, performans değerlerinin tavan yapmasını sağlayacak.

Snapdragon 670

6 adet güç tüketim odaklı, 2 adet performans odaklı olacak olan Snapdragon 670, muhtemelen 2,5 GHz hızlarına ulaşabilecek. Tam değerleri için tanıtımını beklemek zorunda olduğumuz Snapdragon 670 işlemcilerinin tanıtımı içinse biraz daha beklemek gerekecek. Bu konuda gelen bilgilere göre işlemcilerin tanıtımı için 2018 yılını beklemek gerekecek. Üstelik yaz aylarında tanıtım yapılacağından söz edilmekte. Ayrıca bu süreç içerisinde amiral gemisi işlemci modellerinin yeni sınıfının da tanıtılabileceğini eklemek gerek. Snapdragon 845 serisinin bu süreç içerisinde tanıtıldığını görmek mümkün olacak. Henüz amiral gemisi içinde net tarih kesinleşmiş değil. Fakat bu seriden önce geleceğini söylemek gerekiyor.

Kategoriler
Yazılım

Instagram’dan bir yenilik daha

İnstagramda kullanıcılar için yeni bir özellik daha geliyor. Gelen bu özellik ise çoklu fotoğraf paylaşımı yapabilecekler yapılan bu özelliklerin kullanıcılara neler sunduğuna isterseniz bir bakalım1-

Direk mesajlaşma bölümü yenilendi

2 DM için yeni özellik geliştiriyor

3 Instagram galeri özelliği yenilendi

Instagram yenilenmeye devam ediyor

Yapmış olduğu bu yenilik ile Instagram artık tek bir gönderide birden fazla fotoğraf veya video paylaşmanıza olanak sağlıyor.  Yani bu gelen yeni özellikle birlikte artık kırpılmış grup fotoğrafları ve videoları paylaşmak dilerseniz orijinal halini korumak için art arda gönderi yapma derdinden sizleri kurtarmış olacak. Bu durumda popüler sosyal medya platformu, bir önceki yapmış olduğu güncellemede ki hatasını telafi etmiş oluyor.

Şuan için Instagram tarafından yapılan güncelleme şuan için kullanıcılara kademeli olarak güncelleme gelecek ilerleyen günlerde ise tüm kullanıcıların kullanımına sunulacağı açıklandı. Şirket ilerleyen dönemlerde ise kullanıcılara daha büyük güncellemeler geleceğinin ip uçlarını şimdiden vermeye başladı. Kullanıcılara bir yenilik ise Instagram Live’den iki yayın özelliği gelecek bu yeniliklere sahip olmak için güncelleme yapmayı unutmayın.Bizi takip etmeye devam edin

THN – Teknolojihaberim.net

Kategoriler
Yazılım

WhatsApp’ta Yeşil ışık Uygulaması

WhatsApp, yeni bir özellikle kullanıcıları karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada sıkça rastladığımız dolandırıcılık olaylarına sıkça rastlıyoruz.

Bu hesaplar genellikle ünlü kişiler ve işletmeler adına sahte profil açıp kullanıcıları dolandırdıkları için WhatsApp bunun önüne geçmek için yeni bir uygulama getiriyor. Artık onaylı hesaplar şimdide WhatsApp’a geldi. Bu olay akıllara Kendi içerisinde sosyal medya olma yoluna gireceği ve bu şekilde yapmış olduğu yenilikler ilerlemeye kararlı olduğu görülüyor. WhatsApp, artık işletme hesaplarına yeşil onay işareti verecek. Peki, herkesin aklına gelen ilk şey yeşil ışık onayı nasıl oluyor.

WhatsApp yeşil onay nasıl alınır

WhatsApp’ta yeşil onay almak için işletmenin ilk olarak WhatsApp kullandığı numaranın kurumsal numarası olması gerekiyor. Eğer işletmelerin WhatsApp hesapları kurumsal ise WhatsApp’a yeşil onay için başvurabilecek.

Aktarılan bilgilere göre; kullanıcılar yeşil onaylı WhatsApp hesapları ile konuşurken, sohbet esnasında sohbet balonları sarı renkli olacak.

Yapılan açıklamaya göre sarı balonlar, işletme hesapları tarafından hiç bir zaman silinemeyecek. Bu şekilde yapmasının sebebi olarak ise tüketici haklarını korumak için yapıldığı düşünülüyor.Yapılan bu olayın Ülkemizde ne zaman kullanıma geçeceği hakkında ise bir açıklama yapılmadı. Bizi takip etmeye devam edin.

THN – Teknolojihaberim.net

Kategoriler
Mobil

Huawei Mate 10, Android 8.0 ile geliyor

Huawei yine bir ilk peşinde olma yolunda ilerlemeye kararlı görünüyor. Google’un  daha yeni piyasalara çıkarmış olduğu  Android 8.0 Oreo’yu kullanabileceği söylentileri internet’te dolaşmaya başladı.

Yeni çıkmış olan bu işletim sistemini yayınlamak için üreticilerin tam olarak 5 ay beklemesi gerekiyor. Bu yeni çıkan işletim sistemini bir çok üretici bunu hazırlığına şimdiden başladı  Huawei ise her zamanki gibi bir ilk olmak için Huawei Mate 10‘da kullanabileceğini açıkladı.

Huawei Mate 10 Android oreo ile gelebilir

Gelen bilgilere göre Android 8.0 Oreo sürümü ile kutusundan çıkacak ilk telefon özelliğini taşıyacak olan cihaz  Mate 10 olabilir. Google, Android 8.0 sürümünü ise ilk olarak Pixel 2 modellinde kullanmayı hedefliyordu. Ancak bu olaya ilk olarak Google’dan önce ilk olarak Android 8.0 Oreo ile ilk olarak kullanıcılarla buluşturacak firma tabi ki  Huawei olacağı söyleniyor.

Android 8.0 Oreo ile EMUI 6.0 arayüzü üzerinde Huawei uzun zamandır çalıştığı açıklandı Huawei  16 Ekim tarihinde tanıtılacak olduğu amiral gemisi Mate 10, güncel yazılımı ile geleceği açıklandı.Gelen haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

THN – Teknolojihaberim.net

Kategoriler
Donanım Haberleri

Kavisli ve renkli bir gelecek: IFA 2017’deki Philips monitörleri

Amsterdam, 29 Ağustos 2017 – Ziyaretçiler, 22 numaralı salonda aralarında geniş bir kavisli ekran koleksiyonunun, hiç olmadığı kadar iyi kontrast ve renk için High Dynamic Range (HDR – Yüksek Dinamik Aralık) teknolojisinin, geleceğin çözünürlüklerinin (8K) ve profesyoneller için etkileyici ekran çözümlerinin bulunduğu heyecan verici yeni Philips monitörleri ürün grubunu keşfedebilirler.

Kavisler, renk ve eğlence

2017-2018 Philips monitörleri ürün grubunun iki ana teması kavisli tasarım ve olağanüstü renk reprodüksiyonu. Philips’in kavisli ekranlarının zaten geniş olan yelpazesine, ölçüleri 27 ila 49 inç arasında değişen daha fazla model de eklendi. Ziyaretçiler, bu ekranların sunduğu artırılmış odaklanma ve sürükleyiciliği ilk elden deneyimleye bilirler – üstelik yoğun geçen bir ticaret fuarının gürültüsü ile çevrilmişken bile.

Dahası, kapsamlı kavisli ürün grubu aynı zamanda en yeni renk teknolojilerini de içeriyor. Philips monitörlerinde bulunan ve kendini diğerlerinden ayıran renk reprodüksiyon teknolojilerinden biri HDR. HDR, genişletilmiş renk derinliği ve parlaklık sunuyor, bu da video ve eğlence için muhteşem bir haber. Peki fuarda başka neler var? Hem ev hem de profesyonel kullanım, örneğin tasarımcılar ve fotoğrafçılar için ilginç olan Ultra Wide-Color ve Quantum Dot teknolojisi de fuarda yer alıyor.

Yeni ufuklara yelken açmak: 8K çözünürlük, bağlantı ve çoklu ekran

4K, ana akım haline gelmeye başladıkça daha yüksek çözünürlüklü Philips monitörleri ufukta belirmeye başladı: 8K. Geleceğin 8K UHD çözünürlüğü, 4K UHD’nin sahip olduğu yatay ve dikey çözünürlüğün iki katına ve toplamda dört kat daha fazla piksele sahip. IFA standı ziyaretçileri, 8K’nin kesinliğini ilk elden deneyimleyebilirler.

4 taraftan çerçevesiz tasarım ise piyasaya çıkacak profesyonel Philips ekranları ürün grubunda yeni bir biçimsel faktör olacak ve tam anlamıyla pürüzsüz bir görünüm yaratarak bu ekranların masalardaki çoklu monitör kurulumları için ideal olmalarını sağlayacak.

Üstelik piyasaya çıkacak profesyonel Philips monitörlerinin çoğu USB-C ile donatıldı ve yeni dizüstü bilgisayar konektörü standardını ve esnek bir çalışma ortamının gereksinimlerini karşılayabilmek için tam kenetleme işlevselliği ve cömert bir bağlantı da sunuyor.

Fuarın gözde ürünlerine dair bazı ayrıntılar:

436M6VBPAB – Piyasaya çıkacak Philips Momentum ürün grubunun bir parçası olan ve eğlence bölümünde görülecek, benzersiz Ambiglow özelliğine sahip bir 4K HDR ekran. Bu ürün, USB-C kenetleme ve eş zamanlı dizüstü bilgisayar şarjı olanağı ile tam anlamıyla bir çoklu görev yürütme ve eğlence çözümü. Bu ekran, üst düzey bir kenetleme istasyonu görevi görebilir ve onu herhangi bir şey ile – en son 4K oyun konsollarından herhangi bir üst düzey grafik işlemcisi tasarımcı bilgisayarına kadar – kolayca kullanabilirsiniz.

328P8K – Bu monitör, yalnızca büyüleyici çerçevesiz bir tasarımı ile değil, aynı zamanda da 32 inçlik geniş ekranda sunduğu göz kamaştırıcı 8K çözünürlük ile de etkiliyor. Üstelik bu ekran, uzun saatler süren profesyonel çalışma boyunca rahatlık amacıyla da hazırlandı. Smart Ergo Base taban, ekranı her pozisyona göre ayarlamayı kolay hale getiriyor ve USB kenetleme işlevselliği ise bütün çevre birimlerinin kolayca yönetimini sağlıyor.

BDM4980 – Çoklu görev yürütenler için yaratılmış, büyüleyici kavisli bir tasarıma sahip UltraWide monitör. 49 inçlik bu güzel ekran,  27 inçlik iki adet monitörün yerine geçiyor. Üstelik bu ekranda bulunan en yeni USB-C kenetleme işlevselliği sayesinde ise bütün çevre birimlerini ekrana bağlamak ve monitörü tek bir kablo ile bütün görüntü ve ses dosyalarını yürüten bir kenetleme istasyonu olarak kullanırken bir yandan da dizüstü bilgisayarı şarj etmek mümkün.

THN – teknolojihaberim.net