Kategoriler
Mobil

İphone’a Yeni Tasarım Geliyor

Apple’ın her sene beklenen büyük satış rekoru kıran telefon modelinden bir tane daha piyasaya sürecek. İphone adı ile firmayı sırtlayan İphone telefonları bu sene özel bir yere sahip. Apple yıl dönümü için çıkacak olan İphone 8 yanında firma ilk kez bir karar alarak iki cihazın daha tanıtımını yaprak satışa sunacak.

8 sürümünün de ki büyük değişiklerin olacağı uzun zamandır Apple kullanıcılarını meraklandırıyordu. Bu merak birde firma 7 plus ve 7S için tanıtım yapacağını açıklayınca heyecan iki katına çıktı. Firmanın genel politikası çıkardığı S veya plus modelinde aynı görüntü ve yaklaşık özelliklerin olması. Birçok kişi için durum bu sefer çok farklı olacak.

Yeni Cihazlara Yeni Tasarım

Apple yeni amiral gemisi olması beklenen 8 için çok gizli bir çalışma yürütüyor. Bu cihazın Applle’ın alışık olunan dışında özellikleri olacağı düşünülüyor. Farklı bir tasarım ve yenilikçi 8 modelinin yanında plus için ve S serisi içinde farklı düşünceleri var Apple’ın

S ve Plus İçin Yenilikler

İki cihazda da genel kanı çok büyük değişim olmayacağı yolunda olsa da cihazların biraz daha genişleyeceği neredeyse kesinleşti. Yeni iki cihazda kablosuz şarj özelliği kesinleşti. Bununla beraber Apple cihazlarında çok dolu bir kasa olması şarj konusunu zorlaştırıyor. Bu nedenle firma iki modelinde bir miktar kalınlaşmaya gidecek. İphone 7 için alınan kılıflar büyük ihtimalle yeni modellerde geçerli olmayacak.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir