Kategoriler
Mobil

LG V30 dört renk seçeneği ile geliyor

LG V30 ile ilgili artık son sızıntılar belli oldu son gelen bilgilere göre LG V30 dört renk seçeneği ile geleceği açıklandı. Aylardır gündemden düşmeyen LG V30 için geri sayım başladı.

Gelen bilginin kaynağı ise her zamanki gibi Evan Blass oldu twitter hesabından V30’un renk seçeneklerini gösteren bir görsel paylaşımı yaptı. LG V30 çıkacak renkleri ise Siyah, gümüş, lacivert ve mor renkleri ile geleceği söyleniyor.

Ayrıca V30’un arkasında LG’nin ses özelliklerini geliştirmek için yapmış olduğu B & O Play logosu da yer almakta LG çıkarmaya hazırlandığı LG V30’da bir ilk yaşanıyor. LG artık Amoled ekrana geçiyor. Aslında çıkacak olan cihaz  G6’ya çok benziyor ince çerçevelere sahip bir ekranla çıkacak olan cihaz V30  kenarlarının  kavisli olacağı söyleniyor. olması bekleniyor.

LG V30 özellikleri

Cihaz 6 inçlik ekran 6 GB RAM ve Snapdragon 835 işlemci ile geleceği açıklandı. Aslında çıkacak olan cihazın en büyük özelliklerinden bir tanesi de en geniş diyafram değerine sahip olması F 1/ 6 diyafram genişliği ile üst düzey düşük ışık performansı sağlayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Diğer bir ayrıntı ise batarya konusunda hiç bir açıklamanın yapılmaması. Gelen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir