Kategoriler
Nasıl yapılır

YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır ?

YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır ? Günümüzde en popüler video platformlarından biri olan YouTube’da onlarca farklı kategoride içerikler yer alıyor. Teknoloji kullanıcıları platformda yer alan videoların MP3’e nasıl dönüştürüleceğini merak ediyor. Son zamanlarda çekilen kliplerin neredeyse tamamının YouTube’da yayınlanmaya başlaması, kullanıcıların platforma yönelmesine neden oldu.

YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır?

Platform üzerinde bulunan videoları çeşitli yöntemlerle MP3′ dönüştürebiliriz. Bunun birkaç yolu bulunuyor. Dönüştürme için program, tarayıcı eklentileri ve internet seçeneği bulunuyor. Ancak biz bu yazımızda internet üzerinden video dönüştürmenin nasıl yapılacağı hakkında bilgi vereceğiz.

youtube-mp3-donusturme-nasil-yapilir

Onlinevideoconverter.com

Yukarıda sizlerle paylaşmış olduğumuz web sitesi üzerinden YouTube’da bulunan videoları MP3 olarak indirebilirsiniz. Peki bu işlemi nasıl yapacaksınız ?

  • Öncelikle YouTube’a giriş yapınız
  • MP3’e dönüştürmek istediğiniz videonun linkini kopyalayınız
  • Daha sonra yukarıda linkini verdiğimiz siteye giriş yapınız
  • “Buraya bağlantıyı yapıştırın” yazan kutucuğa kopyalamış olduğunuz linki yapıştırın.
  • Alt kısımda bulunan “Format” alanında istediğiniz formatı seçiniz
  • “Diğer Ayarlar” kısmından ses kalitesini değiştirebilirsiniz
  • Ardından en altta bulunan “Başla” ‘ya basınız

Dönüştürme işlemi bittikten sonra MP3 dosyasını bilgisayarınıza indiriniz. İşlem tamam! başka yapmanız gereken bir işlem bulunmuyor. Dikkat! ” İndirdiğiniz dosyaları mutlak surette bir virüs programında taratınız. Ayrıca kaçak MP3 indirmenin yasak olduğu konusunu sizlere hatırlatmak isteriz”  Önerdiğimiz web sitesi başka bir platform olup, bizimle herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Eğer videoyu internet üzerinden değil de, bir program üzerinden dönüştürmek istiyorsanız Google’a ” video dönüştürme programları” yazarak arama yapabilirsiniz. Bu konuda karşınıza birçok dönüştürme programı çıkacaktır.

Whatsapp Web nasıl kullanılır ? konumuzu ilgili bağlantıdan okuyabilirsiniz.

“YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır ?” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir