Kategoriler
Mobil

Huawei mate 10 lite Avrupa’da satışa sunulacak

Huawei Mate 10 pro şuan için Türkiye’ de satışa sunulacak fakat bu modele benzeyen ve hemen hemen aynı ölçülere sahip olan başka bir cihaz da gelmeye hazırlanıyor. Huawei’nin Mate 10 amiral gemi si tanıtımından önce duyurulmuş olan cihaz özellik bakımından fazla bir eksiği olmayan cihaz Huawei Mate 10 Lite ilk olarak satış yapılacak yer ise Avrupa olacağı görülüyor.

Cihazdaki benzer özellikler

Aslında Mate pro modeli ile aynı yapıda olan cihaz tek farkı fiyattı olduğu görülüyor. Mate Pro gibi ince çerçevelere sahip ve ekran olarak ise 18:9 görüntü oranında her zamanki gibi cihazın alt kısmında Huawei yazısı ve arka kısmında ise parmak izi okuyucusu bulunmakta ayrıca cihazın Mate Pro 10 gibi boyutları aynı görülüyor.

Cihazın Kamera ve Diğer Özellikler

Cihaz  5.9 inçlik ekran ve 2160×1080 piksel çözünürlükte kalınlık olarak ise 7.5mm kalınlığa sahip. Modele 4+4 formatında Cortex-A53 çekirdekleri kirin 659 yonga seti 4 GB RAM ve 64 GB arttırılabilir kapasite ile kullanıcılara sunulacak olan cihaz Batarya ise 3340 kapasite ile kullanıcılara sunulmuş.

Kamera özellikleri ise arka kısımda 16 Mega Piksel ana kamera ve 2Mega Piksel  derinlik kamerası Ön kısımda ise 13 Mega Piksel ana kamera ve 2 Mega Piksel derinlik kamerası bulunuyor.ülkemize ise hem Mate 10 Pro hemde Mate 10Lite gelmesi bekleniyor tabi öncelik ilk olarak Avrupa’nın.

Teknolojihaberim.net.

“Huawei mate 10 lite Avrupa’da satışa sunulacak” için bir yanıt

[…]  Huawei kullanıcılarının ilgi duyduğu  Mate 10 Pro modeli 12-20 Mp çift kamerası ve gelişmiş özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Performans bakımından incelediğimizde ise  Huawei, Mate 10 Pro modelinde kendi işlemcisi olan Kirin 970’i kullanıyor. 8 çekirdekli işlemciye sahip olan Mate Pro 1o AI teknolojisine sahip. Bu teknoloji sayesinde uygulamalar daha hızlı kullanılıyor. Ayrıca oyun performansı açısından da oldukça iyi. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir