Kategoriler
Mobil

Huawei Mate 10 Pro batarya dayanıklılık süresini 50 saate çıkardı

 Huawei Mate 10 Pro modelinin batarya süresini 50 saate çıkardı. Akıllı telefon kullanıcılarının pil ömrü konusunda yaşadığı sorunları göze alırsak, 50 saate varan pil performansı bir çok kullanıcı açısından önemli olsa gerek. Ayrıca  Huawei Mate 10 Pro tasarruf modu kullanmadan bu süreyi mümkün kılıyor.

 Huawei kullanıcılarının ilgi duyduğu  Mate 10 Pro modeli 12-20 Mp çift kamerası ve gelişmiş özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Performans bakımından incelediğimizde ise  Huawei, Mate 10 Pro modelinde kendi işlemcisi olan Kirin 970’i kullanıyor. 8 çekirdekli işlemciye sahip olan Mate Pro 1o AI teknolojisine sahip. Bu teknoloji sayesinde uygulamalar daha hızlı kullanılıyor. Ayrıca oyun performansı açısından da oldukça iyi.

Huawei Mate 10 Pro modelinde parmak izi okuyucusu da yer alıyor. Telefonun arkasında bulunan okuyucu ile hızlı ve pratik işlem imkanı sağlıyor.  6-inç full HD + OLED ekranla gelen akıllı telefon sınıfında bulunan modellere göre bir adım öne çıkıyor. Sanırım saydığımız özellikler arasından en dikkat çekici olanı ise pil performansı. Çünkü neredeyse tüm kullanıcılar şarj sorunundan şikayetçiler. Huawei Mate 10 Pro modelinin 50 saate varan bir performans sergilemesi telefonun en büyük artılarından biri bize kalırsa. Telefonu merak eden kullanıcılar için yakın bir zamanda tanıtım videosu yayınlayabiliriz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir