Kategoriler
İnceleme Oyun

No 70: Eye of Basir İncelemesi

Grafik ve oynanış bakımından oldukça kaliteli olan korku oyunlarını, her zaman yabancı oyun şirketleri tarafından çıkarıldığını görmeye alışkın olduk ve bir anda Türkiye’nin dahi oyun geliştiricileri, bizlere kalitesiyle ve merak uyandıran hikâyesi ile bir korku oyunu hazırladılar.

No 70 - Eye of Basir

Türk yapımı olan ve şimdiden indirme sayısının artmış olduğu No 70: Eye of Basir İncelemesi ile, sizlerin oyunu indirip oynamanızı heveslendirmeyi amaçlamaktayız. Hem hikâye, hem araştırmacılık, hem de biraz gerilim ve korkuyu içinde barındıran oyunun içerisinde çözülmeyi bekleyen zorlu bulmacalar bulunuyor.

No 70: Eye of Basir hikayesi

Oyunun ana konusu, Aras ve Erhan adında iki küçük çocuğun, babaanneleri ile yaşadıkları süre içerisinde, evde yaşadıkları paranormal olayları ele almaktadır.

No 70 - Eye of Basir

20 yıl sonra ayrı ayrı hayatlarını yaşamaya devam eden kardeşler, evde bazı eşyaların yer değiştirmeye başladığını gördüklerinde, bunu araştırmak istiyorlar ve malikâne içerisindeki bulmacaları çözerken, bir yandan da korkuyu yaşıyorlar.

No 70 - Eye of Basir

Tamamen birinci tekil kişi olarak oynanmakta olan oyun hem bilgisayar, hem de playstation üzerinden oynanabiliyor. Düşünmeye ve doğru parçaları yerine oturtmaya yönelik bir korku filmi seven her oyuncunun oynaması gereken bir oyundur. Steam üzerinden satışı devam etmekte olan oyunu 31 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Oyun Hakkında Önemli Bilgiler

Korku oyunu kategorisine girmiş olduğundan, belli bir yaş sınırlaması gerektiğini söylemek gerekmektedir. 18 yaş altı oyuncuların oyunu oynamaması tavsiye edilmektedir. Özellikle yüksek gerilim müzikleri ve jumpscare animasyonları nedeniyle bu korku oyununa, yaş sınırlaması koyulmuştur.

No 70 - Eye of Basir

Her dile çevrilebilen No 70: Eye of Basir, alt yazı seçeneğini içinde barındırıyor. Tamamen özgün bir korku oyunu olduğunu, grafik ve seslerin kalitesini, seslendirmeleri, Steam üzerinden yapılan kullanıcı yorumlarını inceleyerek anlayabilir ve tercihe göre oyunu satın alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir