Kategoriler
Yazılım

Yandex Navigasyon nöbetçi eczaneler özelliği kullanıma açıldı

Yandex nöbetçi eczaneler özelliği kullanıma açıldı. Yandex Navigasyon yeniliklerine devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen navigasyon uygulamalarından biri olan şirket yeni bir özelliği kullanıma sundu. Şirket kullanıcıların taleplerini dikkate alarak nöbetçi eczaneler hizmetini uygulamaya ekledi. Böylelikle kullanıcılar günlük olarak nöbetçi eczanelerin takibini yapabilecek.

Geçtiğimiz günlerde şirket TÜVTÜRK ile bir anlaşma imzalamıştı. Yapılan analaşma ile istasyonlar harita uygulamasına farklı fonksiyonlar ile birlikte eklenmişti. Yine şirket tarafından yapılan habere göre bir yeniliğe daha imza atıldı. Günümüzde nöbetçi eczane arayışları zaman zaman herkes tarafından yapılabiliyor. Kişilerin bu yöndeki taleplerini karşılamak amacıyla Yandex Navigasyon Kategoriler bölümüne nöbetçi eczaneler eklendi. Kullanıcılar ilgili kategoriye giriş yaparak civarda bulunan nöbetçi eczanelerin bilgilerine ulaşabilecekler. Şirket tarafından yapılan açıklamada ilk olarak İstanbul, Antalya, Ankara, Bursa ve Kocaeli illerinde hizmetin aktif olacağı belirtildi.

Kullanıcılar haftanın her gününde veya günün her saatinde “Nöbetçi Eczaneler” araştırmasını Yandex Navigasyon üzerinden yapabiliyor. Kullanıcılar doğrudan kategoriye girerek ya da navigasyonun arama barına “nöbetçi eczaneler” yazarak ihtiyaç duydukları adres bilgilerine ulaşabiliyor. Kısa bir süre içerisinde İzmir başta olmak üzere yaklaşık 20 il’de hizmete açılacak. Şirket son zamanda bir çok yeniliği uygulamaya kazandırarak Türkiye’de lider olma yolunda hızla ilerliyor.

Yandex ve TÜVTÜRK İş Birliği Yaptı adlı haberimizi okumak için bağlantıya tıklayınız.

 

Ek Dosyalar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir