Kategoriler
Yazılım

Samsung Galaxy A3 2017 güncellemesine başladı

Samsung, aylar sonra ilk olarak Galaxy A3 2017 için yeni bir Android Nougat güncellemesini dağıtmaya başladı. İşte, güncelleme hakkında gelen bilgiler haberimizin devamında.

Mayıs ayında Benchmark testinde görünen Android 7.0’lı Galaxy A3 (2017) modelinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesinin ardından, beklenen güncelleme artık kullanıcılarla bulaşmaya bu gün başladı.

Galaxy A3 için Android Nougat hazır

Galaxy A3 2017 için Android Nougat güncellemesi ilk olarak kullanacak ülke Rusya’da indirime sunuluyor. SM-A320F model numarasına sahip Galaxy A3 2017 güncellemesi için için kademeli olarak dağıtılan Android Nougat güncellemesinin, önümüzdeki günlerde ülkemizde de indirime sunulması bekleniyor.

Yapılan Güncelleme ile sistemde yaşanan sorunların büyük bir kısmının çözülmesinin yanında,ayrıca  performansta da çok yüksek gözle görünür bir artışın yaşandığı söyleniyor.

Galaxy A3 (2017) model telefonunuzu Ayarlar Yazılım güncelleştirme Güncellemeleri manuel indir bölümünden güncelleme yayınlandığında Android Nougat’a yükseltebilirsiniz. Ayrıca size bir uyarı bu işlemi yapmadan önce WİFİ ile indirmeniz de büyük fayda var yoksa kendi operatör üzerinden kullandığınız İnternet bitebilir ayrıca cihazınızın şarjlarını kontrol etmeyi unutmayın en az yüzde elli olmalı.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir