Kategoriler
Yazılım

Polygram Sayesinde Yüz İfadesine Göre Şekillenebilen Emojiler Üretilebilecek

Yeni sosyal ağ Polygram uygulaması sayesinde kullanıcılarının anlık yüz değişimlerine göre emojiler belirlenebilecek. Bu emojiler karşılıklı sohbet esnasında kullanılabilecek. Polygram sayesinde belirlenen bu emojiler istenilirse hareket eden şekillerde kullanılabileceği gibi, farklı sosyal ağlar içerisinde de kullanımı mümkün olacak. Bulunan sosyal ağların arasına yeni katılan Polygram sunduğu avantajlar ve özellikleri sayesinde kullanıcıların fazlasıyla işine yarayacak şekilde tasarlanmış.

Polygram’ın hayatımıza getirdiği yenilikler

Polygram’ın bulunan sosyal ağlar içerisinde kendisine bir yer edinebilmesini sağlayacak en önemli özelliği, kullanıcıların anlık olarak değişen yüz hareketlerini algılayarak emojiler üretebilmesi. Yüz hareketlerine bağlı olarak değişen emojilerin kullanılabilmesi, mesajlaşmalar sırasında kolaylıkla cevap verilebilme imkanı sunmakta.

Polygram uygulaması sosyal ağlar üzerinden kullanıcıların beğenme ya da eleştiri yapma gibi mevcut durumlarını anlatabilmesi konusunda da oldukça işe yarayan bir uygulama. Kullanıcılara yüz hatlarındaki değişime göre tepki verebilme imkanı sağlamakta.

Polygram’ın çalışma prensibi kullandığı sinir ağları sayesinde kişilerin yüz hatlarındaki değişimi belirleyebilmek ve buna uyan özellikde emojiler üretebilmek. Üretilen bu emojiler yanısıra Polygram kullanıcılarının coğrafi durumu yaş ve kişisel bilgileri gibi özelliklerini de tespit edebilmekte.

Polygram sayesinde emojiler hareketli hale getirilip, farklı sosyal ağlar üzerinden paylaşımının yapılabilmesi için gönderimler yapılabilmekte. Polygram sadece ortama uygun emojiler üretip kullanıcıların ses özelliklerini değiştirmekle kalmayıp, yanısıra farklı seçenekler de sunmakta. Bireysel olarak depolamak istenilen görseller için “açmak için sürükle” özelliği kullanılmakta. Bu seçenek sayesinde uygulama görsellerin üzerine kullanıcıların sürükleyerek açabilecekleri bir sis perdesi oluşumu getirmekte. Bu sayede istenmeyen ekran görüntüsü gibi durumların önüne geçilmesi amaçlanmakta. Polygram yeni katıldığı sosyal ağlar arasında kendine kalıcı bir yer edinmek için gerekli olan yenilik ve özellikleri içerisinde barındırmakta.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir