Kategoriler
Yazılım

Microsoft’tan Windows Güncellemesi Hakkında Kritik Uyarı

Microsoft, Windows 10 sahiplerinin işletim sistemlerini manuel olarak güncellemesinin sakıncalı olabileceğini açıkladı.

Dünyanın en ünlü yazılım devlerinden Microsoft, Windows 10’u uzun süre devam ettireceğini açıklamıştı. Bu doğrultuda Microsoft , sık sık yeni güncellemeler ortaya koyarak Windows 10 platformunu çok daha iyi bir hale getirmeye çalışıyor.

GÜNCELLEMELER KONUSUNDA KRİTİK UYARI

Microsoft, yaptığı sık güncellemeleri otomatik olarak kullanıcılara sunuyor ancak bazen kullanıcılar yine de isterlerse manuel olarak güncellemeyi yükleyebiliyorlar. İşte Microsoft, bu hususta bir uyarı da bulundu çünkü dağıtılmaya başlanan son güncellemeyi kullanıcılar, henüz güncelleme otomatik yüklenmemiş olmasına rağmen manuel olarak almaya çalıştıkları için sorunlar yaşıyorlar.

Normal şartlarda elbette manuel yüklemenin bir zararı yok ancak Microsoft yaptığı açıklamada yayınlanan son güncellemenin otomatik olarak yüklendiğinde sorun çıkarmadığını, ancak manuel olarak yüklenmeye çalışıldığında bazı performans problemlerine neden olacağını açıkladı. Bunun kaynağı da teknik bir problem… Bu yüzden bu hususta dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Eğer güncelleme daha elinize ulaşmadıysa biraz daha beklerseniz kısa sürede otomatikman yüklenmeye başlayacaktır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir