Kategoriler
Mobil

BlackBerry Mayıs’ta ABD’dE Çıkıyor

Aslında bu ayın sonuna’da kullanıcılarla buluşacak olan Android destekli KEYone, 31 Mayıs’tan ABD’ye kullanıma sunulacak bugüne kadar gelmiş tek Sprint – olarak bu yaz QWERTY klavye donanımlı telefona sahip olacaklar.

Bu Telefon 549.99 dolara satışa sunulacak ve BlackBerry, ya da TCL İletişim Teknolojisi (TCT) telefonun GSM ve CDMA’da mevcut olacağını ve sürümlerin kilidini açacağını söylüyor.
Kanada’da KEYone, Bell, Bell MTS, Rogers, SaskTel ve TELUS Business’de 199 $ ‘dan başlayan ve iki yıllık sözleşme ile alınan siparişler 18 Mayıs’ta başlayacak.

KEYone neredeyse diğer akıllı telefonlar gibi Android 7.1 Nougat‘ı çalıştırabiliyor ve dokunmatik bir ekrana sahip fakat yine de bir sürü BlackBerry yazılımı var.
Son gördüğümde KEYone aslında oldukça iyi bir Telefon sağlam kalın bir telefon muş gibi görünüşe sahip değil gibi ancak telefonda alüminyum gövde ve 4,5 inçlik dokunmatik ekran parlak ve keskin bir klavyeye sahip bir telefon olarak gözümüze çarpıyor.
Ayrıca,telefonun sağ tarafta bulunan Kolaylık düğmesi ve programlanabilir düğme de dahil olmak üzere, KEYone’u BlackBerry haline getiren birçok özelliği var Arka kamera 12 mega piksel olarak gelecek. Google Pixel ile aynı görüntü ve aynı algılayıcı kullanılıyor. Bununla beraber gerçekten tüm kameraları test etmeden bu söylemek biraz zor gibi görünüyor.

İşlemci’de orta kademe Qualcomm Snapdragon 625, ancak söyleyebileceğimiz kadarıyla kendine ait işlemcisi olduğu için En iyi performansı sağlamayabilir. Ancak E-Postaları ve metinleri kendi isteğinize bağlı olarak kullanmayı sağlayan kendine özgü ayarı olduğu için KEYone’u kullanmak isteyeceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir