Kategoriler
Yazılım

İOS Kullanıcılarına özel Whatsapp

Bilinen kullanıcılar tarafından ve milyarlarca kullanıcıya hitap eden Whatsapp, İOS kullanıcılarına özel yazılımı test aşamasına soktu.

Dünyanın en çok tercih edilen bir o kadarda yenilikçi bir firma olan WhatsApp, şimdi ise yeni bir özellikle kullanıcılarını sevindirecek haber ile gündemde. Şimdilik sadece İOS işletim sistemi için geliştirilen Youtube üzerinden videoları izlerken sohbet etme imkanı sunacak özelliği test aşamasına soktu.

Artık YouTube videolarını Whatsapp’ta görebileceksiniz

WhatsApp, bundan kısa bir süre önceki yaptığı güncellemede veri gönderme konusunda yenilik eklemişti. Şuanda Beta aşamasında olan dosya gönderme özelliği ile ilgili kullanıcılarına bu hizmeti sunmuştu. Şimdi ise ekstra Youtube uygulamasına gerek duymadan uygulama üzerinden video izleme imkanı sunarken diğer yandan video izlerken diğer kullanıcılar ile sohbet etme özelliğini gelen güncellemeyle eklemeyi düşünüyor.

Şimdilik halka açık olmayan bu özelliği sadece WABetaInfo geliştiricileri tarafından kullanmaktadır daha sonra beta kullanıcılarının hizmetine sunulduktan sonra güncellemede yerini alacak. Sızdırılan kaynaklara göre sohbet sırasında izlediğiniz videoların boyutunu dilediğiniz gibi boyutlandırma imkanı sunuyor. Üstelik tam ekran boyunda oynatabilir ve sohbete kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

iOS platformunda test aşamasına sokulan özelliğin Android için gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor ancak ilerleyen zaman içinde bu özelliğin Android içinde çıkması tahmin edilmektedir. İOS‘ta ise İphone 6 ve üzeri platformda olması gelen bilgiler arasında. Şimdilik geliştirilen Youtube sohbet özelliği hakkında söyleyeceklerimiz bu kadar.

Sıkı Teknoloji takipçilerini sevindirecek haber ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir