Kategoriler
Yazılım

Hızlı Bir Şekilde Yayılan Android Sürümü Hangisi?

Dünyada yayılan geçmişten günümüze sürekli gelişmeler gösteren Android sürümü kendini sürekli geliştirerek yepyeni yenilikleri kullanıcılara sunmuştur. En son çıkardığı sürümle kullanıcıların en çok beğeni veren sürümü Marshmallow güncellemesiyle kullanıcıların şikayetlerini ortadan kaldırmış oldu.

Araştırmalar sonucunda Android dünyasının geçmişten günümüze doğru baktığımızda ise sürekli sorunları ortaya koymuş olup sorunlar sürekli artmış oldu. Ancak Android yepyeni güncellemesiyle bu sorunları ortadan kaldırarak kullanıcıların beğenilerini kazanmış oldu.

Sürekli rekabet içerisinde olan ve bu sürümüyle rekabet girdiği firmaları geride bırakmayı başarmış oldu. Android telefonlarının geçmişteki çıkardığı telefonlar pek fazla güncelleme almadığı için ve yeni çıkartılan telefonlara sürekli güncelleme geldiği için bazı kullanıcılar sürekli bundan şikâyetçi, bazı kullanıcılar da bundan memnun hale gelmiştir. Ancak bu sorunlara rağmen Android geçmişteki cihazlarını da güncelleme göndereceğini bildirmiştir. Sorunlarını da en kısa sürede çözüm bulunarak gidereceğini belirtmiştir.

Android Sürümünün Sorunlara Çözümü

Android kullanıcıları geçmişteki sürümlerinden dolayı sorunları yaşadıkları için Android cihazlardan vazgeçip kullanıcı sayısını azaltmıştır. Bu sorunlara karşı yeni sürümü yayınlayarak kullanıcı sayısını sürekli arttırmaya yönelik uğraşları yapmaya önem verip ve bu uğraşlar başarılı sonuçlar vererek kullanıcı sayısını arttırmıştır.

android

Sürekli rekabet içerisinde olduğu unutulmamalıdır. Rekabet ettiği işletim sistemleri her zaman arka planda bırakmayı hedef haline getirmiştir. Android dünyası geçmişteki gizlilik ve güvenlik açıklıkları çok fazlaydı bu güvenlik tedbirlerini sürekli arttırmaya yönelik yepyeni güncellemeleri kullanıcılara sunmayı hedeflemiş durumda. Bundan sonraki gelecek güncellemeler de ise güvenlik açıklarının olmayacağı ve daha iyi güncellemeleri sunacağını bilgisini vermiştir. Android sürekli kendini kanıtlamaya çalışarak ve kalitesini sürekli yukarıda tutmaya hedef haline getirmiştir. En son çıkartılan sürümde ise kullanıcıların sorunlarına çözüm bularak yepyeni güncellemeyle kullanıcıların beğenisini almayı başarmıştır.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir