Kategoriler
Yazılım

2017 İnnova Zirvesi Gerçekleşti

İnnova Self Service Smart Solutions 2017 zirvesi bir çok önemli kuruluşun üst düzey yöneticileri eşliğinde gerçekleşti. Bu yıl ikincisi düzenlenen zirvede çeşitli sektörlere hitap eden ürünlerin tanıtımı yapıldı. Bunların arasında kiosk ve digital signage tabanlı self servis ve akıllı teknoloji çözümleri de yer aldı.

Türk Telekom’un iştiraki olan İnnova tarafından düzenlenen etkinlik 9 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirildi. Zirveye bir çok firmadan 400’den fazla kişi katıldı. İnnova’dan ve bir çok sektördeki önemli kuruluşun yanısıra yöneticiler akıllı çözümler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz’ün açılış konuşmasını yaptığı zirvede Türk Telekom Kurumsal Çözümler ve İş Ortaklıkları Direktörü Esat Sönmezer, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölüm Başkanı Mehmet Fahri Can ve Vestel Genel Müdür Yardımcısı Barış Ökeşli ise konuşmacı olarak yer aldılar. Ayrıca etkinlikte Tchibo, IET Group, Türk Hava Yolları, Emaar Properties, Boyner, CarrefourSA, Cisco ve Malatya Teknopark gibi büyük firmaların yöneticileri otomasyona dair bir çok gelişmeyi birbirleri ile paylaştılar.

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz konuşmasında  Türk firması olarak 5 kıtada 37 ülkeye teknoloji ihraç ettiklerini, bu alanda sektöre liderlik ederek bilgi ve deneyimimizi Türkiye sınırları ötesine de taşımış bulunuyoruz dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir