Kategoriler
Teknoloji Haberleri

Lightbox Işıklı Kutular ile En İyi Tanıtım Hizmetleri

Birçok açık hava reklamcılığı denilince akla gelen reklam modellerinden biri de lightbox oluyor. Poster reklam üretiminden tutun da pano, stant reklamı, fuar, sergi reklamları ya da billboard reklamları gibi alanlarda lightbox baskı ile beraber harika reklam ve tanıtım hizmetleri yaratabilirsiniz.

Birçok farklı tasarımlarda üretilebilen lightbox ile beraber istediğiniz her alana, her dekorasyon veya reklamcılık alanlarına göre çeşitli ışıklı pano modellerinden faydalanabilirsiniz. Pazarlama veya reklamcılık alanlarında en iyi şekilde dükkân önlerinde ya da benzer alanlarda lightbox tabela ile markanızı, ürünlerinizi veya hizmetlerinizi en doğru şekilde tanıtabilirsiniz.

Markaların son dönemlerde ağırlık verdikleri lightbox ile reklamcılık yeni bir hız kazanıyor. Pazarlama ve reklam sektöründe çeşitli birçok kullanım ağı var, bunlar arasında en iyisi ise lightbox olacaktır. Türkçe karşılığı ışık kutusu olarak da belirtilen bu panolarda, fazla çaba göstermeden en doğru üretimleri yaptırabilir ve en iyi müşteri potansiyelini de bu ışıklı kutularla yaratabilirsiniz.

Her çeşitte tasarım bulunurken, tek veya çift taraflı şekilde birçok model seçimi yapabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş şekilde de tasarımlar değerlendirilebilir ya da ayaklı modellerle beraber en iyi şekilde fuar, sergi alanlarında doğru tanıtımları en iyi şekilde müşterilerinize ulaşabilmenin yolunu bulabilirsiniz.

Led Light Box Ürün Özellikleri Ne İşe Yarar?

Birbirinden farklı sektörlerde, alanlarda ve buna benzer çeşitli yerlerde, endüstriyel bir ekran kalitesini yaşamak için UV baskı ile üretilen led light box ile rakiplerinizden hızlıca sıyrılın. Rakiplerinizle aranızdaki farkı bu ışıklı kutularla birlikte açacaksınız. Güçlü renk doygunluğu bulunan bu Lightbox ürünlerinin tamamında hem renk doygunluğu hem de parlaklık ile doğru tanıtım ürününü seçin.

Kullanım alanlarının da çok geniş olması sayesinde birçok faydasını göreceksiniz. Genelde açık havaların tamamında, fuar ve sergilerde, havaalanlarında, dikkat çekebilecek mağazaların vitrinlerinde, metro istasyonları giriş ve çıkışlarında ya da AVM gibi büyük, geniş alanlarda ledli tabela hizmetleri olarak led light box ürünlerinden yararlanabilirsiniz.

Özel bir alet edevat gerektirmeden hızlıca monte edilebilir, kolay kuruluma sahip olan bu ürünlerde; en iyi ekran kalitesini yaşatın. Müşterilerinize özel deneyim sunacağınız kadar, montaj hizmetlerinin basitliği sayesinde fuar ve sergi alanlarına da kolayca kurulumu yapacağınız şekilde tasarımlardan faydalanın.

Lightbox imalatı yapan, kişiye veya firmaya özel üretim yapan markalardan biri de https://www.tabelaca.com.tr olacaktır. Yüksek kalitede son teknoloji üretimlerle sağladığı gravür oyma işlemlerinden lazer kesim, kompozit işlemlerine kadar tüm detaylarda uzman ekibi ile beraber sizlere destek sağlar. İstekleriniz karşısında kaliteli malzeme kullanan marka, sektörde edinmiş olduğu doğru tecrübeler ile kaliteli kutu harf yapımında da bir numaradır. Tabelalarınızın tamamında üretiminizi yaptırdıktan sonra da Türkiye’nin dört bir yanından kargo imkanlarından yararlanabilir, marka ya da ürüne ait şekil, logo, tasarım nasılsa aynı şekilde özel kesim ile özel çalışmalar yaptırabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir