Kategoriler
Sosyal

Youtube Android güncellemesi ile geliyor

Akıllı telefonların giderek yaygınlaşması bu konuda firmaların yeni güncellemeler sunmasına neden oluyor. Özellikle son zamanlarda popülerliği her geçen gün Artan Youtube‘un yakın zamanda yapacağı güncellemeden sonra Android kullanıcılarına yeni bir ara yüz sunacağı açıklandı.

Akıllı telefonlarda bulunan İOS ve Android işletim sistemlerinin her geçen gün yeni ihtiyaçları duyması bu konuda Youtube’un gerekli adımları atmasını sağladı.Güncelleme konusunda yenilikleri müşterilerine sunarak daha sağlıklı performanslar sunma hedefinde bulunan Youtube’un son sunacağı Android güncellemesi hakkında bilgi verelim.

İlk olarak telefonun daha stabil çalışmasına neden olacak bu güncellemede ilk olarak dikkat çeken videonun oynatılma kısmında sağ alt köşe yerine alt tarafı tamamen kaplaması. Bu konuda uzun zamandır kullanıcıların şikayetlerini göz önünde bulunduran Youtube’un yaptığı bu güncellemenin nedeni kullanıcıların daha sağlıklı şekilde programı kullanmasını sağlamak.

Android güncellemesinin hayata geçmesinden sonra bir farklı özellikte kullanıcıların karşısına çıkacak. Menüler sekmesinin yer aldığı üst menü kısmı içinde düzenleme yapan Youtube’un menüler kısmını alt tarafa aldığını belirtmek istiyorum. Alt tarafta bulunan menüler kısmınında son güncelleme ile gelmesinden sonra kullanıcıların menülere daha rahat ulaşması hedefleniyor.

Şu an için Beta sürümü üzerinde çalışmalarını bitiren Youtube’un güncellemeyi çok yakın zamanda sunması bekleniyor. Bu konuda çalışmalarına hız veren Youtube bu güncellemeden hemen sonra farklı bir güncelleme ile gelecek ve bu konuda tarayıcılar için geliştirdiği ” Dark Mod ” uygulamasın hayata geçirmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir