Kategoriler
Sosyal

Whatsapp’ta Silinen Mesajları Geri Getirme Artık Mümkün !

Bugüne kadar bir çok insan Whatsapp’ta silinen mesajları geri getirmeye çalıştı ancak başaramadı. Sadece yedeklediğimiz mesajları geri yükleme imkanımız vardı. Ancak bir İspanyol blogunda yayınlanan habere göre Android kullanıcıları artık herkesten silinen mesajlara ulaşabilirler.

Bir süre önce Whatsapp tarafından bir yenilik olarak sunulan “herkesten sil” özelliği sayesinde kullanıcılar gönderdikleri mesajları herkesten silebiliyorlar. Bu durum bir çok kullanıcı sevindirse de bazı kullanıcılar durumdan memnun olmadıklarını dile getiriyorlardı. Ancak bir geliştirici tarafından yapılan uygulama ile silinen mesajlara ulaşmanız artık mümkün.

Android geliştiricisine göre silinen mesajlar tamamen sunuculardan silinmiyor. Dolayısıyla bu mesajlara ulaşmayı sağlıyor. Android geliştiricisinin yazdığı habere göre ” bildirim günlüğü” uygulaması indirilerek bu mesajlara ulaşabilirsiniz.Ancak uygulamayı kullanabilmek için Nova Launcher gibi bir başlatıcıya sahip olmanız gerekiyor. Uygulamayı ulaşmak için Google Playstore’a girerek  ” Notification History ” şeklinde aratıp çıkan uygulamayı indirmeniz yeterli olacaktır.

Uygulama hakkında bilgi verecek olursak, telefonunuzu açıp kapattığınızda bildirim günlüğü siliniyor. Ve silinen mesajların sadece 100 karakterini görüntüleyebiliyorsunuz. Yine de size gelen ve silinen  mesaj içeriği hakkında bilgi sahibi olmak için az çok yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir