Kategoriler
Sosyal

Vine’da fenomen oldu 6.9 Milyon Dolara köşk satın aldı

Sosyal medya sektörü  o kadar güçlü ki bir anda zirvede olma şansını yakalayabiliyorsunuz. Vine‘da fenomen olan Jake Paul  Youtube’da kazandığı 6.9 Milyon Dolara köşk satın aldı. Vine’da popüler olmayı başaran kişiler servetlerini gün geçtikçe arttırmaya devam ediyorlar.

Vine’da fenomen olduktan sonra Youtube‘da videolar yayınlamaya başlayan ve Youtuber olan Jake Poul kazandığı paralar ile yatırım yapmaya başladı. 6.9 milyon dolara köşk aldığı haberleri yayılan Jake Paul adeta paraya para demiyor. Gördüğünüz gibi sosyal medyadan bu denli büyük paralar kazanmak mümkün. Jake Paul ve abisi birlikte Vine’de ünlü olmuşlardı.

Günümüzde bir çok genç Youtuber olarak hayatına devam etmek istiyor ancak bu o kadar kolay bir iş değil. İnsanları etkilemek ve peşinizden sürüklemek için önce yeteneğinizin olması en önemli şartlardan bir tanesi. Daha sonra ise sosyal medya çalışmaları ile daha güçlü hale geliyorsunuz zaten.  Firmalar da ardından size reklam yayınlamanız için reklam teklif edebiliyor. Bu çalışmaya Influencer Marketing deniyor. Bir çok şirket fenomenler üzerinden reklamlar yaptırarak, çok büyük paralar ödemek yerine daha uygun fiyatlara tanıtım yapıyorlar. Bir süre sonra Jake Poul gibi büyük paralar kazanarak gündeme gelebiliyorlar.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir