Kategoriler
Mobil Teknoloji

Asus Zenfone 4 yakında Türkiye’de

Asus‘un yeni modeli olan  Zenfone 4 yakında Türkiye’de olacak. Akıllı telefon dünyasında Zenfone modeli ile  ile ben de varım diyen Asus’un yeni modeli yolda.   Asus Zenfone 4’ün özellikleri neler birlikte inceleyelim.

Asus Zenfone 4  modeli 5.5 inç ekran ile gelecek. Bu modelde çift kamera bulunuyor. Ayrıca yeni nesil Snapdragon 630 ile güçlendirilmiş durumda. Telefonda 3300mAH lütyum polimer pil bulunuyor. Bu pilin yüksek kapasiteli olduğunu unutmamak gerek. Ayrıca güçlü pilin yanında ASUS BoostMaster  teknolojisi ile hızlı şarj özelliği bulunuyor. Yani telefon pili hem kapasiteli hem de hızlı şarj mevcut. 4GB RAM ile gelecek olan yeni model  Adreno 508 GPU ile Snapdragon 626’ya göre daha iyi bir performans gösteriyor. Burada %30  luk bir hızlılıktan bahsetmek mümkün.

 

Genel itibari ile telefon bu özelliklere sahip olarak Türkiye’ye giriş yapacak. Telefonun fiyatının ise 2700 TL civarında olması bekleniyor. Performans ve fiyat karşılaştırması yapıldığında piyasada bulunan diğer modeller ile hemen hemen aynı fiyatta diyebiliriz. Tabi dolar kurunun yüksek olması fiyatların yükselmesine  neden olabiliyor. Kesin fiyatı telefon Türkiye’ye girince belli olacaktır. İnceleme videomuz ile bir sonra ki yazımızda görüşmek üzere.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir