Kategoriler
Sosyal

Jahrein’e açılan dava yayıncılık yaşamını sonlandırabilir

Video oyunu ve elektronik spor görüntü akışı sistemi olan Twitch’in en ünlü yayıncılarından Jahrein, kendisine açılan dava nedeni ile yayın hayatının bitebileceğini açıkladı. Sevilen oyuncu kendisine açılan dava nedeniyle Twitch yayınları yapamayacağını belirtti.

Jahrein takma adıyla Twitch üzerinden çeşitli oyunlardan canlı yayın yapan Ahmet Sonuç, yaptığı bir Twitch yayınında “Sanırım Twitch hayatım son bulacak.” demesi oyun severleri oldukça şaşırttı. Kendisinin dava edildiğini söyleyen Jahrein, bunun bir oyun firması tarafından açıldığını söyledi.
bahsine
6 Ağustos 2017 tarihinde oyun firmasının avukatları tarafından yollanan dava hakkında Jahrein, çok fazla ayrıntı veremeyeceğini ve konuşmak istemediğini söyledi. Avukatı ile konuşmak istediğini ve takipçilerine daha sonra bilgi vereceğini belirtti. Olay hakkında kendisinin haklı olduğunu düşündüğü belirten Jahrein, durumun komik bir olay sonucunda gerçekleştiğini ifade etti. Takipçileri bu durumu “Neden Twitch yaşamın bitsin ki?” sorusu sorarak cevabını aradı. Jahrein dava nedeniyle borç altında kalacağını söyleyerek yanıt verdi.

Jahrein Kendisine Karşı Açılan Davaya Karşı Neler Yapacak?

Jahrein, davanın mahkeme masrafları için bağış butonu oluşturacak. Bu konuda hayranları Jahrein takma adlı Ahmet Sonuç’a büyük destek verdi. Bugünlerde bir açıklama yapması beklense de henüz Jahrein tarafından bir açıklama yapılmadı.

Jahrein

Komik ve özgün üslubu ile tanınan Jahrein’e dava açanların kim olduğu ve davayı neden açtıkları henüz bilinmiyor. Hayranları davanın Jahrein lehinde sonuçlanmasını ve yayınlarına devam etmesini istiyor. Kendisine açılan davanın oldukça gereksiz bir şekilde açıldığını söyleyen Ahmet Sonuç, takipçilerinden büyük bir destek alsa da henüz dava hakkında büyük bir belirsizlik bulunmakta. Ünlü yayıncının davasının iyi yönde sonlanması ve ardından kaldığı yerden Twitch yayın hayatına devam etmesi bekleniyor.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir