Kategoriler
Sosyal

Fecabook Kablosuz Ağları Bulabiliyor

Facebook’tan bir yenilik daha, mobil uygulamalarında size en yakın ücretsiz genel Wi-Fi şebekelerinin nerede olduğunu gösteren yeni bir fonksiyon üzerinde çalışmaya başladılar ayrıca Bugün bu özellik Android ve iOS uygulamalarını kullanan tüm Facebook kullanıcılarına geldi.

Uygulamanıza yeni işlevler kazandırdıktan sonra diğer sekmesine gidip Wi-Fi Bul‘u seçebilirsiniz.

Bu noktadan sonra onu açmanız gerekebilir yalnızca ilk defa kullanmanızda gerekli. Bunu yaptıktan sonra bulunduğunuz yere en yakın genel Wi-Fi erişim noktalarının bir listesi telefon ekranınıza geliyor ayrıca başka bir özellik olarak harita görünümünü görürsünüz. Bu arada, harita ve liste görünümü arasında kolayca geçiş veya seçim yapabilirsiniz.

Facebook yakınınızdaki kablosuz ağları buluyor

Yerler liste seçenekleri ve Wi-Fi şebekelerini işleten işletmelerin isimleri ekranınıza ayrıntılı olarak geliyor ve bunlardan herhangi birinden hızlı bir şekilde bilgi almanızı ve bağlanmanızı sağlıyor.

Burada önemli bir nokta daha var Facebook’un Wi-Fi Bul bölümünde görünmek için, herkese açık bir Wi-Fi ağı olan her işletme önce Facebook Sayfası bilgilerini düzenleyerek bunu talep etmelidir.

Bu nedenle işletmeler için tamamen tercih olduğundan, Facebook’un bu özelliğinin tüm ağlara yayması tabi ki biraz zaman alacak yene de gelmesi güzel bir özellik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir