Kategoriler
Mobil

Huawei Mate 10 Kirin 970 Yonga İle Geliyor

Huawei’nin geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkarmış olduğu Mate 9’un yeni bir modeli üzerinde çalışmaya başladılar.

Çin merkezli şirketin yeni bir Mate serisi akıllı telefonu şirket tarafından yapılan açıklamaya göre yeni bir Yonga seti ile piyasaya çıkması bekleniyor. Bununla birlikte şirketin bu yıl için üretim sürecinde olan ve geliştirilen bir yonga setine sahip bir model üzerinde çalıştıkları gelen haberler arasında.

Sonbahara çıkması bekleniyor

Gelen bu bilgilere göre Kirin 970 yonga seti kullanacağı ve Qualcomm Snapdragon 835 ve Exynos 8895 yonga seti işlemcilere sahip olacak. Kirin 970 CPU’sunun performans grubu işlemcilerinde aynen Huawei P10‘da olduğu gibi Kirin 960’da kullanıyordu yeni çıkacak olan cihazda ise  Cortex-A73 çekirdeklerin yer alması bekleniyor.

Kirin 970 yonga setinin sahip olacağı GPU’nun Mali-G71MP8’den G71MP12’ye çok az bir yükseltme alacağı gelen bilgiler arasında bu konu hakkında başka bir açıklama gelmezken yonga setini daha verimli ve enerji tasarrufu yapacağı ortaya çıktı.

Huawei‘nin yeni çıkarmaya hazırlandığı akıllı telefonu Mate 10‘un Ekim veya Kasım aylarında piyasaya çıkması bekleniyor fakat cihaz hakkin da daha fazla bir bilgi verilmedi tabi şuanda  Samsung ve diğer yeni çıkan cihazlar gibi Huawei mate 10‘un çerçevesiz olarak çıkması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir