Kategoriler
Sosyal

Facebook Rekora Koşuyor Kullanıcısı 2 Milyarı Geçti

Hayatımıza tam anlamıyla popüler bir şekilde entegre olmasını sağlayan Facebook, artık inanılmaz bir rekora daha altına imzasını attı.

Artık bazı Avrupa ülkelerinde  kullanım oranı Facebook son dönemlerde ise gözünü Asya ve daha çok diğer doğu ülkelerine çevirmeye başladı. Bu girişimi de oldukça başarılı oldu ve bu Ülkeler de üye sayısını da gittikçe artırmayı başardı.

Facebook gün geçtikçe büyüyor

Facebook bu sayede toplam kullanıcı sayısını 2 milyar seviyesinin üzerine çıkartmayı başarmış oldu. 7.5 milyar dünya nüfusu bulunurken, bunun 2 milyarından daha fazlasının Facebook’a kayıtlı olması haliyle oldukça şaşırtıcı ve Fecabook için mükemmel bir detay. Fecabook bünyesinde ise Instagram ve WhatsApp gibi oldukça popüler uygulamaları da barındırırken son dönemlerde ise anlık mesajlaşma uygulaması Messenger için önemli yatırımlar yapıyor.

Messenger uygulamasının kullanımını arttırmak isteyen ekip bu uygulama üzerinden sesli görüşme ve videolu görüşme özelliklerini güncelledi. Bu sayede Fecabook kurucusu Mark Zuckerberg konuyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir açıklama yaptı.

Bu sabah itibariyle, Facebook 2 milyar kullanıcıya ulaştı. Dünyayı birleştiren bir ilerleme kaydediyoruz ve şimdi de dünyayı birbirine yakınlaştırmak ve bu sayede daha çok ilerlemeyi hedeflediklerini ve daha çok kullanıcıya ulaşmak istediklerini açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir