Kategoriler
Sosyal

Facebook Live yeni bir özellik aldı!

Facebook sürekli güncelleme yaparak bazen kullanıcıların tepkisini çeksede, son yapmış olduğu güncelleme ile birlikte kullanıcılara faydalı olacağını düşündüğümüz özelliği kullanıcılara sundu. Daha önceden ekran paylaşımı yapmak için 3. parti uygulama kullanıyorduk şimdi bu özellik sayesinde ekstra bir programa ihtiyaç duymadan kullanabileceğiz

Facebook Live ekranı paylaş

Dizüstü ve Masaüstü bilgisayarlarda kısayol olarak kullandığımız Facebook live, uygulaması uygulamayı açtığınızda hemen ekranın sağ tarafında bulunan Ekranı paylaş butonuna tıklayarak ekranı paylaşmak mümkün hale geliyor. Şimdilik sadece Choreme için hazırlanan özelliği kullanabilmek için gerekli uzantının yüklenebilmesi için izin vermeniz gerekiyor.

Ekran paylaşma özelliği yükleme işlemi gerçekleştikten sonra nasıl kullanmak istediğinizi size soruyor. Yani ekranı paylaşırken tap ekranda mı paylaşmak istediğinizi yada uygulamanın kapladığı alanı mı paylaşmak istiyorsunuz size soruyor.

Ekran paylaşma özelliğini kullanmak için daha önceden kurulan  Open Broadcaster Software (OBS) benzeri yazılımları artık kullanmanıza gerek kalmayacak. Ufak ama etkili bir özellik olan paylaş özelliği kullanıcılar tarafından büyük ilgi görecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir