Kategoriler
Sosyal

Facebook Hikayeler artık masaüstünüzde

Geçtiğimiz günlerde Facebook’un Snapchat’i alma konusu gündemdeydi ancak alamayınca facebook hikayeler bölümünü masaüstüne taşımak için çalışma başlattı.

İlk olarak Snapchat tarafından başlatılan hikayeler özelliği bilindiği üzere Instagram, WhatsApp ve Facebook Messenger tarafından’da kullanılmaya başlamıştı. Ancak Messenger ve WhatsApp için eklenen özellik beklenilen rağbeti görmedi.

 

Gereken ilgiyi göremeyen Facebook farklı bir hamle daha yaparak Facebook hikayeler özelliğini masaüstüne taşıyor. Bundan böyle Direk olarak masaüstünde hikayeler kısmını görmemiz mümkün hale gelecek.

Yukarıdaki resimde de göründüğü üzere  Facebook profiliniz’den haber kaynağına girildiğinde sağ üst bölümden yeni bir oluşturulmuş. Burada Facebook Hikayeler kullanan kişilerin paylaşımları yer alacak ve her zaman olduğu gibi buradaki paylaşım 24 saat sonra yok olacak.

 

Zaten hali hazırda Instagram üzerinde kullanılan bu özelliğin Facebook Mesengere getirilmeye çalışılması merak konusu. İlerleyen dönemlerde bunun insanlar tarafından kullanılacakmı yoksa tekrar hüsrana mı uğrar bilemeyiz ama bize göre gereksiz bir özellik

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir