Kategoriler
Sosyal

Facebook hesabınızı tamamen silmek mi istiyorsunuz?

Birkaç adımda Facebook hesabının silindiğini biliyor muydunuz. Tek yapmanız gereken size verdiğimiz adımları takip ederek işlemi gerçekleştirmek olacaktır.

Facebook hesap silme bir kaç adımla yapılacak bir işlem olduğu içi çoğu kişi tarafından zor görünmektedir fakat sanıldığı kadar zor değildir. Bir çok facebook kullanıcısı hesabını belirli nedenlerden dolayı hesabını silmek istemekte olup yada hesabı dondurmak istemeleri gayet normal bir durumdur.

Bir kullanıcı facebook hesabının çalındığını yazarak nasıl geri alabilirim diye bizden yardım istemiş. Bizde bunu gerekli bir ihtiyaç olarak gördüğümüzden bilmeyenler için anlatmaya çalıştık. Öncelikle silme işlemine başlamadan önce şu uyarıyı belirtmek isteriz.

Facebook hesap silme işlemini yaptıktan sonra size 14 gün süre verilir bu süre zarfı içerisinde hesabınız dondurulur ve kalıcı olarak silinir ve geri döndürülemez gerçekten hesabınızı silmek istediğinizden eminseniz silme işlemini gerçekleştirin yada silme yerine facebook dondurma işlemi yaparak aynı şeyi yapmış olursunuz. Silme işlemi gerçekleştiğinde kullanıcılar profilinize hiç bir şekilde erişemezler dilerseniz facebook hesap dondurma nasıl yapılır anlatalım. Aşağıda vermiş olduğumuz Facebook Hesap Silme Linki yazan yere tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Facebook hesap silme linki

Facebook hesabınızı sildiğiniz’de profilinizi arkadaşlarınız görüntüleyemez.
Silme talimatını verdikten sonra hesabınız 14 gün boyunca dondurulur.
14 gün içerisinde silme işlemini Tekrar iptal edebilirsiniz.
14. günün sonunda hesabınız kalıcı olarak tamamen silinir.
Silinen hesaplar bir daha geri getirilemez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir