Kategoriler
Teknoloji

Sony’nin bir sonraki paradigması ne?

Xperia XZ Premium, 4K HDR ekran ve cesur hızlı bir Snapdragon 835 yonga herkesi hayran bıraktı. Akıllı mobil güçleri  Samsung ve Apple gibi şirketler için ciddi bir endişe oluşturamadı. Hirai, Sony‘nin  bir sonraki dönemde akıllı telefon pazarında kalacağını söylediği biliniyor.

Hirai : Birbirimizle nasıl iletişim kurduğumuza dair paradigma sürekli olarak 10 yılda bir gerçekleşir.Havlu atmak istemiyoruz fakat bir anda piyasaya çıkmamızı kimse beklemesin diyor kısaca.

Daha gerçekçi olarak Japon elektronik şirketi, VR’nin medyayla etkileşimde bulunması ve birbirimizle iletişim kurmamızda ciddi bir unsur olacağını düşünüyor.

Hirai, Sony‘nin bir eğlence platformu olan VR ile olan deneyiminin – PlayStation VR – şirket için büyük bir avantaj sağlayacağını da ekliyor. Hedefleri kişisel eğlencenin ötesine geçiyor Hirai, Sony’nin gelecekteki ürünleriyle ilgili ayrıntılar vermemiş olmasına rağmen, şirketin yeniliklere devam edeceği ve riskleri almasını ve şirketin küresel pazara tam anlamıyla hazır hale gelmesinin ardından anlamlı ürünler bulacağını söylüyor.

VR‘nin yakın gelecekte teknoloji devleri arasına gireceği olduğunu düşünüyor. Sony, VR teknolojisinde lider olmak için Samsung ve Apple‘ı geçebilir mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir