Kategoriler
Oyun

Assassin’s Creed Oyununa Dair Bilgiler Sızdırıldı!

Assassin’s Creed  oyunu ile yeni bilgiler gelmeye başladı. İnternete düşen bilgilere baktığımızda sevilen oyun Assassin’s Creed’in bu kez Anadolu’da geçeceğini görebiliriz.

Assassin’s Creed Origins sızdırıldı

Oyun hakkında ilk görüntüler ve detaylı bilgiler bugün itibariyle sızdırıldı. Daha önce de Türk topraklarında geçen oyun, bir kez daha ülkemiz sınırlarına uğrayabilir!

Bildiğiniz gibi 2008 yılından beri her yıl yeni bir oyun çıkararak oyun severlerin yüreğine su serpiyor Assassin’s Creed. Ubisoft’un önemli ve çok etkili bir markası aynı zamanda… Serinin yeni nesil oyunları geçtiğimiz yıllarda istenen etkiyi yaratamamıştı. Eleştiri oklarının hedefinden son serisi ile çıkmayı bilecek mi? Çok değil 2014 senesinde çıkardığı oyunda keşfedilen bug hataları çok eleştirildi.

Yeni Assassin’s Creed Anadolu’da geçecek!

2015’te de benzer hatalar tekrarlanmış, hatta 2016’da yeni oyun piyasaya sürülmemişti. Bir süre ara verdiklerini açıklayan Assassin’s Creed ekibi, 2017’de bomba gibi dönüyor! Ubisoft’un yeni serinin oyununu Eski Mısır’da geçeceğiyle ilgili teorileri vardı. Oyun adına önce Egypt sonra Empire denmişti. Anak sızan bilgilere ve oyun görseline göre oyunun adı Assassin’s Creed: Origins olacak.

Yeni Assassin’s Creed ne zaman çıkacak

Kadın ve erkek iki suikastçiyi yöneteceğiz. Eski Mısır’da geçecek olan oyun 2017 sonbahar döneminde Microsoft Xbox One, PC ve Sony PlayStation 4 için çıkacak…

Hikayesi Ezio ve Altair döneminin Assassin Loncası çevresinde dönecek. Eski Mısır’da geçmesine rağmen oyunda zaman zaman Eski Anadolu ve Eski Yunanistan bölgelerine de girilecek. Pers dönemine de değinmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir