Kategoriler
Teknoloji Yazılım

Teknoloji haberi, Teknoloji Çözümleri: Fleetboard

Teknoloji haberi, Teknoloji Çözümleri Fleetboard Münih’te gerçekleşen özel bir etkinlikte Fleetboard lojistik çözümleri damga vurdu. Bulut (Cloud) tabanlı Microsoft Azure’un bünyesi Fleetboard, çözüm ve hizmetleriyle teknolojiyi her alana yayabileceklerini gösterdi.

Teknoloji haberi, Teknoloji Çözümleri

Microsoft firmasına ait Fleetboard, kurulduğundan beri HERE ile işbirliği içinde. Bu ikilinin yaptığı çalışmalar, lojistiğin geleceğini belirliyor adeta. İhtiyaca uygun çözümlerle gelen Fleetboard Mağaza herkesin kullanımına açık.

Henüz altyapı ve veri erişiminde başlangıç seviyesindeyken yani 2000 yılında tanınmaya başlanmıştı Fleetboard. GSM ağında SMS bandı üzerinden veri iletişimine geçen sistemle araç konumu birkaç metre hassasiyetle ölçülebiliyordu. Yeni çözümleriyle gündeme gelmeye başlamıştı. Sektöre öncülük eden Fleetboard, lojistiğe bambaşka bir yön veriyor artık. Dijitalleşme, Scrum ve çeşitli IT sistemleriyle tamamen müşteri odaklı gelişmiş bir yapıda. Var olan ve yeni ortakları ile daima her çözümü deniyorlar.

Fleetboard, şirket sözcüsüne göre gelecekte lojistik sektörü için çok daha fazlasını yapacak. Dijital çözümleriyle çok faklı bir Start-up yaklaşımı göreceğiz. Berlin’de tanıtılan Fleetboard Inovasyon Hub, hedeflerin genişlediğini kanıtlıyor zaten…

Filoların yükleme, park, boşaltma gibi lojistik süreçlerine ekstra verim kazandırıyor. Nxtload çözümüyle sevkiyat olasılıkları tek bir merkezde toplanıyor. Avrupa’daki en verimli sevkiyat bu teknoloji sayesinde gerçekleşiyor. Dijital çözümleri hayata geçirdiği gibi çok hızlı yazılım güncellemelerini de paylaşıyor Fleetboard.

3 boyutlu haritadan filo yönetimi araçları canlı izlenebiliyor. Kamyon ve yük durumu gibi yan bilgiler anında paylaşılıyor. Fleetboard lojistik çözümleri oldukça elverişli. Günün teknoloji Haberi konumuzda Fleetboard’ı anlatmaya çalıştık teknoloji gelişimlerini sitemizden takip edebilirsiniz daha fazla teknoloji haberinden faydalanmak için teknoloji kategorimizi okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir