Kategoriler
Oyun

Visceral Games Stüdyosu kapatıldı

Visceral Games oyunlarını yapanlardan kötü haber geldi. Populer Dead Space gibi bir çok oyuna imza atan ve oyun yaratıcıları artık bu stüdyolar da olmayacaklar.

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamada ise Visceral Games kapatıldığını doğruladı. Fakat bu stüdyonun neden kapatıldığı konusunda ise fazla bir açıklama yapılmadı.

Visceral Games çalışanları ne olacak?

Electronic Arts şirketin kurucusu olan Patrick Soderlund’ın yapmış olduğu açıklamalar ise gerçekten oyuncular için üzücü bir olay. Visceral Games stüdyosunun kapatılmasından sonra çalışanlarının ne olacağı konusundaki soruları yanıtlayan şirket, yapılan açıklamasında ellerinde bulunan projeler üstünde çalışma yapacakları oldu.

Buda demek oluyor ki önümüzdeki birkaç ay içinde bunlarında bu işi bırakacakları görülüyor. Stüdyonun kapatılmasında en büyük etken ise Dead Space 3, beklenilen ölçüde istenilen rakamları yakalayamamış olması ama şu bir gerçek diğer oyunları kadar büyük bir kullanıcı sayısına ulaşamamış olmasından kaynaklanıyor.

Bu stüdyonun  kapatılmasından dolayı artık oyuncular yeni bir oyunun gelmesini bekliyorlar tabi bu oyun ise Dead Space serisinin yeniden hayata geçip devam etmesi olacak.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir