Kategoriler
Oyun

Super Mario Run için Güncelleme Geliyor

Nintendo’nun atari oyunlarını yeni nesil oyun dünyasına taşıma gibi bir geleneği oluşmaya başardı. İlk olarak Pokemon GO serisiyle beraber başlayan süreçte, çok eski bir çizgi film serisi oyun dünyasına dahil edilmişti. Akıllı telefonlara gelen ve artırılmış gerçeklik özelliğiyle bir hayli konuşulan oyunun hemen sonrasında ise atari oyunlarının efsanesi olan Super Mario Run yayına girdi.

Akıllı telefonlarda bir anda en çok oynanan oyunlar arasında yer almaya başlayan yapım, şimdilerde unutulmaya başlandı. Hala hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi olsa da yavaş yavaş unutulmaya yüz tutan oyunun, yeniden canlanması adına önemli bir de güncelleme yayınlanacağı açıklandı.

Super Mario Run Nasıl Bir Güncelleme Alacak?

Super Mario Run oyununa gelecek güncelleme için en yetkili isim Nintendo tarafından bir açıklama geldi. Oyunun güncellemesi için açıklama yapan firma yeni bir mod desteğini oyuna getireceklerini açıkladı. Yani güncelleme sonrasında yeni bir oyun modu göreceğiz. Yeni oyun modunun adı da açıklanmış durumda.

Bu modun adının Remix 10 olduğu belirtildi. Remix 10 aslında Super Mario Run serisinin hızlandırılmış versiyonu olacak. Kullanıcılar oyunun tüm seviyelerini bu versiyon ile beraber oynayabilecekler. Bir nevi hızlandırılmış bir Super Mario Run göreceğiz. Bunun dışında güncellemenin yeni karakterlerinde oyuna dahil olacağı açıklandı.

Sadece Super Mario karakterini kullanmak yerine yeni karakterleri de kullanabileceğiz. Yeni güncellemenin önümüzdeki hafta içerisinde ise yayına gireceği açıklandı. Hem Android hem de iOS sürümü için güncelleme gelecek. Güncelleme sürelerinin işletim sistemine göre değişebildiğini de hatırlatalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir