Kategoriler
Mobil

Galaxy S8 Su Testinde Ne Kadar Başarılı?

Akıllı telefonlara yeni katılan amiral gemilerinden biri olan Galaxy S8 akıllı telefonlarının, çıkış tarihinden bu yana sürekli olarak testlerde ve sürekli olarak incelemelerde yer aldığını görüyoruz. Yayınlanan incelemeler ve testlerde son olarak ise telefonların suya karşı ne kadar dayanıklı oldukları tartışılmaya başlandı. Bu noktada son test iPhone 8 akıllı telefonlarıyla beraber geldi. Her iki akıllı telefonda sıvı testinde karşı karşıya tutuldu. İki modelinde tuzlu su içerisinde bekletildiği test sırasında Galaxy S8 modelinin bekleneni verdiğini görüyoruz.

Galaxy S8 Suya Karşı Başarılı

iPhone 8 modelinin daha yeni bir model olması nedeniyle bu konuda daha başarılı olacağı düşünülüyordu. Fakat testlere bakacak olursak Galaxy S8 bu konuda hiç de geri kalmıyor. Her iki modelde 5 dk boyunca tuzlu su içerisinde sorunsuzca kalabiliyor. Üstelik telefonlarda müzik açılması gibi işlemler yapılmış olsa da Galaxy S8 ve iPhone 8 akıllı telefonlarının suya karşı korumaya devam ettiği görülüyor.

Yaklaşık 50 dk boyunca yapılan testin kazananı olduğunu söylemek yanlış olur. Burada tek dikkat çeken konu sürekli dayanıklılığı ve suya karşı koruması ile öne çıkan Galaxy S8 modelinin beklenen değerleri vermesi. iPhone 8 modelinin de bu konuda başarıyı yakaladığını görüyoruz. Her iki akıllı telefonunda rakiplerinden önde olduğu kesin. İkili arasında yapılan değerlendirmede ise eşit sonuçlar elde edilmiş gibi gözüküyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir