Kategoriler
Oyun

Sony PlayStation 4 Satışlarında Bir Rekora İmza Atıldı!

Sony’nin sevilen konsol modeli olan PlayStation 4 kullanıcılar tarafından beğeni görüyor. Kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi gören PlayStation 4 satışlarında yeni bir rekora imza attı.

Günümüzde konsol savaşları son sürat devam ederken Sony’nin sevilen oyun konsolu olan PlayStation’ın yeni modeli olan PlayStation 4′ün yeni sürümleri kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Sony’den Yeni Bir PlayStation 4 Rekoru!

Sony’den yapılan açıklamaya göre dünya genelinde toplamda 60 milyon adet PlayStation 4 sevkıyatı gerçekleşti. Burada Sony ufak bir kelime oyunu yaparak satış yerine sevkıyat kelimesini kullanmış. Bu durumda PlayStation 4’ün 60 milyon adet sattığı değil de mağazalar tarafından talep edildiği aktarılıyor. Aslında mağazaların Playstation 4 talebi müşterin PlayStation 4 taleplerinden kaynaklanıyor.

Ayrıca Sony’den yapılan açıklamaya göre 1 Nisan 2016 ile 31 Mart 2017 tarihi arasında toplamda 20 milyon adet PlayStation 4 satışı sağlanmış.

Son zamanlarda Microsoft ve Nintendo’da oyun konsolu satışlarında ciddi bir büyüme yaşıyor. Nintendo’nın yenilikçi oyun konsolu olan Nintendo Switch‘in 3 milyona erişmesi beklenirken kullanıcıların artık gelecekte oyun konsollarına yönelmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir