Kategoriler
Mobil

Vertu’dan Akıllı Telefon Kullanımını Kolaylaştıran Uygulama!

Lüks telefon üreticisi denilince akla gelen ilk markalardan birisi olan Vertu şimdi de kullanıcılarına telefon kullanmayı kolaylaştıran uygulamasını tanıttı.

Akıllı telefonlar artık hayatımızın her alanında yer alıyor. Bu anlamda pek çok kişi akıllı telefonları ister istemez kullanmak durumunda kalıyor. Dünyaca ünlü olan lüks akıllı telefon üreticisi Vertu yaşlı kullanıcıların akıllı telefon kullanımını kolaylaştırmak adına yeni uygulamasını tanıttı.

Yürütülen araştırmaya göre 50 yaş ve üstündeki kullanıcıların yarısı akıllı telefon kullanmakta güçlük çekiyor. Kullanıcılar özellikle küçük ekranlı akıllı telefonlarda kullanım zorluğu yaşıyor. Kullanıcıların bu zorluklarını aşmak adına dünyaca ünlü lüks akıllı telefon üreticisi Vertu, Zone V adında yeni bir uygulama çıkarttı.

Samsung Modellerinde Çalışabiliyor!

Zone V adında olan uygulama Samsung’un üst seviye modelleri olan Galaxy S7, Galaxy S7 Edge ve Galaxy Note 4 modellerinde de kullanılabilecek olan bu uygulamayla birlikte artık kullanıcılar akıllı telefonlarını daha rahat bir şekilde kullanabilecekler.

Daha önce hemen hemen her akıllı telefonda bulunan bu kolay kullanım program zamanla kaldırılmaya başlanmıştı. Vertu’nun Zone V adındaki uygulamasını kullanıcılar 39.99 sterline alabilecekler. Pek çok kullanıcı için faydalı olacak olan bu uygulama ülkemizde de satışa çıkacak mı bilinmiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir