Kategoriler
Oyun

Project Scorpio Konsolunun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Microsoft’un sevilen oyun konsolu Project Scorpio, yakında gerçekleşecek E3 2017 fuarında tanıtılacak. Fuardan önce kısa bir video ile yeni ürününü tanıtan Microsoft, oyun konsolunda merak uyandıran bir değişimle geliyor.

Project Scorpio oyun konsolunun yeni adı Xbox One 10S olabilir! Microsoft’un dün yayınladığı tanıtım videosunda rakip marka Sony’e atıfta bulunulmuş. Konsol için son hazırlıklar tamam gibi. Meraklıları için cihazı asıl görebilecekleri en yakın tarihli oyun fuarı E3 2017 olacak. Yayınlanan ‘Gerçek Gücü Hisset’ temalı videoda dikkat çeken bir lunapark sahnesi var. Bu sahnede bir çadırda 6>4 ibaresi göze çarpıyor. Bu kombinasyon, Project Scorpio konsolunun 6 TFLOPS işlem gücünün Play Station 4 Pro’nun 4.2 TFLOPS performansından yüksek olduğunu vurguluyor.

Project Scorpio Çıkış Tarihi

Videonun diğer sahnesinde kalabalık bir ortamda X10S101-317 kombinasyonu görülüyor. Bu ibareye göre, oyun konsolunun adı Xbox 10S veya Xbox One 10 S olabilir. Diğer karakterler ise oyun konsolunun çıkış tarihi olan 13 Ekim 2017’yi gösteriyor olabilir. E3 fuarında Microsoft yeni konsolunun satış tarihini açıklayacak. Zaten fuara da az kaldı, haftaya başlayacak. Oyun tutkunları ürünün adı, çıkış tarihi ve fiyatı kadar özelliklerini de merakla bekliyor. Ancak bunlara dair net bir bilgi henüz yok…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir