Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Samsung Gear S3 Satışa Çıktı

Samsung’un bir süredir beklenen akıllı saati Gear S3, LTE desteğiyle Verizon üzerinden satışa çıkarıldı. Haziran sonunda çıkması planlanan akıllı saatin daha erken çıkarılması büyük sürpriz oldu…

Önceden sızdırılan bilgilere göre, bu ay sonundan önce Gear S3 Classsic‘den haber alamayacaktık. Verizon’un şaşırtan kararıyla LTE özellikli Samsung akıllı saatler satış listelerinde yerini aldı!
bahis forum siteleri
Gear S3 Classic alıcısıysanız, 2 yıllık bir sözleşmeyle ürünü 349 dolar ödeyerek satın alabilirsiniz. Uzun süreli sözleşme yapmak istemezseniz akıllı telefona sahip olabilmek için ödemeniz gereken direkt peşin ücret 399 dolar. Samsung Gear S3 Classic LTE modelini Verizon üzerinden inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Bu model ile telefon numarası kullanılarak arama yapılabiliyor. Metin mesajları yazılabiliyor. Yani bir nevi telefon gibi kullanılabiliyor. Bundaki en büyük pay LTE desteğinin olması. Gear Classic S3 akıllı saat ile akıllı telefon tam senkronize çalışacak. İşletim sistemi olarak Tizen OS en son sürümü kullanılmış. Ekran çözünürlüğü 360×360 px. 1GHz çift çekirdekli Exynos 7270 işlemci, 1.3 inç sportif ekran, 768MB RAM, 4GB dahili saklama alanı mevcut. 2.5 gün bekleme süresine sahip aktif kullanım imkanı sunuyor. Saat, 380mAh pil ile çalışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir