Kategoriler
Oyun

PES 2018 Oyununun Resmi Duyurusu Yapıldı

KONAMI’nin en iddialı oyunlarından biri olan PES serisinin yeni oyunu olan PES 2018 oyunu için sonunda beklenen haber geldi. Oyunun yenilenmiş versiyonunun yeni PES 2018 serisinin resmi olarak duyurusu gerçekleştirildi. İşte Detaylar.

EA Games’in en iddialı yapımı olarak gösterilen FIFA serisinin 3 senedir PES serisine üstünlük sağlamayı başarması ve serinin yeni oyun motoru teknolojilerine geçiş yapması KONAMI’nin hayranlarının da bir bir FIFA serisine geçmesine neden olmuştu. Geçen sene bu geçişleri durdurmak adına adımlar atan firma PES 2017 oyunuyla biraz olsun geri dönüş yakalamıştı. Şimdi ise oyunun yeni serisi olan PES 2018 yapımıyla firmanın EA Games’i geride bırakacağı ortaya çıktı. Merakla beklenen PES 2018 oyunu sonunda resmi olarak duyuruldu.

PES 2018 Yeni Bir Yapıyla Gelecek

Öncelikle oyunun yepyeni bir yapıya sahip olacağı belirtiliyor. Resmi duyurunun sonrasında ortaya çıkan değişimlere göre PES 2018 serisinde çok daha iyi dinamikler yer alacak. Öncelikle oyunda yeni bir pas sistemi, yeni bir serbest vuruş sistemi ve penaltı sisteminin kullanılacağı belirtiliyor.

Oyunun çok daha gerçekçi olmasını sağlayacak dinamiklere sahip olması beklenirken kullanıcıların top kontrollerini arttırmak içinde top kalkanı adı verilen bir sistemin kullanılacağı belirtildi. Bunun dışında Real Capture adı verilen bir teknolojiyle beraber artık oyunun içerisinde saha ve oyuncuların çok daha gerçekçi olarak oluşturulacağı ve stat atmosferinin maksimum gerçeklik seviyesinde olacağı eklendi.

PES 2018 Tüm Dinamikler Değişiyor

İkili mücadeleler için yeni bir sistem kullanması beklenen oyunda görsel olarak çok daha öne çıkan detayları da göreceğiz. Özellikle artık soyunma odalarının da görüntülenebilecek olması bunu yanında 2018 serisinde oyuncu yüzlerinin yeniden tasarlanması gibi ekstra yenilikleri de görebileceğiz. İlk aşamada sadece sistemsel olarak bu tarz bilgilerin paylaşıldığı oyunda bunun dışında daha ne gibi yeniliklerinin olacağı konusunda ise E3 2017 oyun fuarını beklemek gerekiyor.

14 Eylül 2017 tarihinde piyasaya çıkması beklenen oyunun tüm detayları da zaman içerisinde ortaya çıkacak. Şimdiden yeni PES oyunu hakkında beklentileri yükselten detayların ise resmi açıklamalar olduğunu bir kez daha ekleyelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir