Kategoriler
Yazılım

En iyi Antivirüs Programları

En iyi Antivirüs Programları, bu yılın en iyi ücretsiz AntiVirüs programları hangileri sorusuna sizler için cevap aradık.

Gerçek şu ki artık elimizin altında mutlaka bir bilgisayar var ve hemen hemen işimizin bir çok kısmını onu kullanarak hallediyoruz. Bunu yaparken bilgisayarımızı ve kullandığımız programları koruma altına almamız kaçınılmaz oluyor.

Bu sebeple bu ılın önemli virüs programlarına bir göz attık ve bunlar arasında sizler için bir kaç tanesini yorumlaya çalıştık.

2017 ücretsiz Antivirüs Programları

AVG AntiVirus FREE : AVG firmasına ait ücretsiz antivirüs programı tüm web tabanlı saldırılarına karşı sistemi koruyor. SE Labs tarafından yapılan testlerde yüzde 93’lük genel bir derece ile AA ödülüne sahip oldu.
AVAST Antivirus Essential : Avast temel antivirüs saldırılarına karşı bilinmeyen tehditleri bertaraf etme ve iyi bir şifre yöneticisidir.SE Labs testlerinde yüzde 92 düzeyinde bir puan almıştır.
Avira Free Antivirus : Bu program ile dosya taramalarını belirli zaman dilimlerinde yaparak sisteminizi taramanız mümkün.
Bitdefender Antivirus Free Edition : SE Labs’un yaptığı testlerde, sisteme yapılan saldırılara karşı yüzde 73’lük bir puan aldı. Genel olarak bilgisayarlarınız için iyi koruma sağlar.
Microsoft Security Essentials : Genel koruma dışında bu virüs programı Rootkitlere ve Bootkit’lere karşı da koruma sağlar. SE Labs testlerine göre yüzde 91 puan almıştır.

 

Her ne kadar antivirüs programları bilgisayarları yavaşlattığı düşünülsede bazen gerçekten işe yarıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir