Kategoriler
Oyun

Pokemon Go oyunu için yeni bir macera

Pokemon Go oyunu ile muhteşem çıkış yakalayan Niantic Studios, dünya genelinde çığ gibi büyümesiyle oyuncuları sokaklara döktü. Geriye doğru baktığımızda aslında Pokemon adlı karakteri bizi çocukluğumuza götüren bir hikayesi var.

Bazı kült olmuş çizgi filmlerin uzun yıllar sonra yeni versiyonları çıkması, oyunlarının olması alışık bir durum. Pokemon ilk çıktığı 90’lı yıllarda tüm çocuklar tarafından Türkiye dahil tutku haline gelmiş herkes kendini bir pokemon ya da pokemon ustası olarak görmüştü. Uzun yıllar bu furya böyle devam etmişti. Karakterleri unutulmayan Pokemon uzun yıllar sonra özellikle bu dönemin çocukları, yeni yetişkinler için Pokemon Go oyunu piyasaya sürdü. Geçen sene piyasaya sürülen Pokemen Go bir anda herkesin tutkusu olmaya başladı. Telefonlar ile gidilen yerlerde bulunun pokemonlar ve savaşmaları bir süre sonra eski gücünü kaybetmeye başladı. Güc kaybettiğinin farkına varan şirket bu doğrultuda yeni bir hamle yaptı.

Pokemon Go oyunu İle Yeni Savaşlar

Geçen yaz dünyada en konuşulan şey olan Pokemon rüzgarı dinmeye başlayınca firma yeni bir güncelleme açıkladı. Önümüzdeki birkaç gün içinde telefonların hepsine çalışacak olan güncelleme ile oyuna yepyeni pokemonlar giriyor. Bu pokemonlar Pokemen turnuvasında başarılı olanlar için efsanevi karakterler.

C hicago’da düzenlenecek olan festivalde en çok pokemon toplayan savaşçılar için arayarak bulamayacakları efsanevi pokemon ödülleri var. Firmanın etkisini kaybetmeye başlayan Pokemon furyası için yaptığı bu hamle büyük bir beğeni topladı. Toplanan pokemonlar bir anda tek bir efsane karaktere dönüşecek. Bunun ile ilgi tek handikap turnuvanın Chicago ile kısıtlı olması. Çıkacak olan karakterler için net bir şey söylemeyen firma herkesin turnuvanın sonunu beklemesini istedi.

Yeni Güncelleme Açığı Kapadı

Pokemon Go oyunu ilk çıktığında çok beğenilse de kullanıcılar tarafından zaman içinde bazı eksikler ortaya çıkarıldı. Firmanın bir an önce düzeltmesini bekledikleri eksiklerden biri Poke savaşları. Oyunda savaşların gerçeklikten uzak olduğunu düşünen oyucular için bu gün itibariyle yeni güncelleme geldi. Artık poke savaşlarında savunmada var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir