Kategoriler
Oyun

Modern Combat versus için ön kayıt zamanı

Mobil oyun dünyasında adını duyuran Gameloft, Efsanevi oyun serisi olan Modern Combat serisine bir yenisini daha ekliyor Modern Commbat versus.

İlk çıkan serisiyle mobil oyuncu kitlesini fazlasıyla ilgilendiren Modern Combat serisine bir yenisi daha ekleniyor. Uzun zamandır kullanıcıların hevesle beklediği oyun için Google play üzerinden Ön kayıt işlemi başlamıştır.

Modern Commbat versus çıktığında hemen haberdar olmak için ve Gameloft’un uygulamış olduğu başlangıç sandığına sahip olabilmek için hemen ön kayıt yaptırmanız gerekiyor. Bu 20,99 Tl değerindeki sandıkta; ajan DNYM, Versus parası ve Korpen içermektedir.

Modern Commbat versus çok yakında çıkıyor

Çok yakında çıkması beklenilen Nişancı aksiyon oyunu ile maceraya kaldığınız yerden devam edin. Önceki serilerde heyecan dolu hikayesiyle akıcı bir şekilde ilerlemeli bu oyun ile yepyeni bir hikaye sizi bekliyor olacak.

HD grafikleriyle Android ve İOS platformunda en iyi oyun unvanına sahip olan Gameloft’un göz bebeği haline gelen oyunda bir çok yenilik ile geliyor olması ayrı bir heyecan oluşturdu.

Ayrıca oyunda en çok dikkatleri üzerine çeken Online turnuvalarda yer alacak. Yakın menzil dövüşleri, nişancı hassasiyeti,  5 farklı harita ve onlarca silah seçeneği ile oyun sevenlere sunulacak oyun içi hediyelerle bir önceki oyunlara nazaran biraz daha makul olacak.

Ücretsiz bir şekilde indirebilir ve hiç bir ücret ödemeden’de oyunda ilerleme kaydetmeniz mümkün olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir