Kategoriler
Oyun

Middle-Eearth: Shadow of War Yapımını Bekleyenlere Kötü Haber

Middle-Earth: Shadow of War oyunu ile ilgili olarak sizlere maalesef kötü haberlerimiz var. Oyunun çıkış tarihinin ertelendiği bilgisine ulaşıldı.

Bildiğiniz gibi oyun dünyasında Middle-Earth: Shadow of War oyunu uzun bir zamandır beklenen bir oyun.  Hatta pek çok listede 2017 yılında çıkacak olan en önemli oyunlardan birisi olarak gösterilen Middle-Earth: Shadow of War hakkında geçtiğimiz dönemde çıkış tarihi resmi olarak açıklanmıştı. Ancak elimize ulaşan bilgiye göre oyun ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

OYUN EKİM AYI İÇERİSİNDE ÇIKACAK

Büyük bir merakla beklenen Middle-Earth’ın çıkış tarihinin resmen ertelendiği açıklandı. Bildiğiniz gibi daha önce oyunun çıkış tarihi olarak 25 Ağustos 2017 tarihi açıklanmıştı ancak yapılan yeni bir açıklamaya göre çıkış tarihi 10 Ekim oldu. Böylelikle oyun yaklaşık 45 gün ertelenmiş oldu. Bu kuşkusuz çok uzun bir süre ve bu haberimiz dolayısıyla üzülen pek çok oyuncu olacaktır. Ancak en azından oyunun çok daha kaliteli bir şekilde, daha hazır halde piyasaya sürüleceğini, o yüzden ertelendiğini söyleyerek biraz teselli verebiliriz.

Oyunun yapımcısı tarafından yapılan açıklamada, oyunculardan özür dilendi çünkü ortada ciddi bir gecikme söz konusu. Yapımcı, açıklamasında oyunu tam hazır değilken piyasaya sürmek istemediklerini, 25 Ağustos tarihi için de biraz geç kaldıklarını belirterek tamamiyle 10 Ekim tarihine odaklandıklarını ve çok kaliteli bir oyun ortaya koyacaklarını ifade etti.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir