Kategoriler
Donanım Haberleri

Zotac Yine Farkını Konuşturdu Çok Ufak Gtx 1080 Ti Üretildi!

Zotac, son derece minik ve çok performanslı bir grafik kartı tanıttı. Söz konusu grafik kartı ise dünyanın en güçlü grafik kartı olan Gtx 1080 Ti’ın mini versiyonu!

Günümüzün donanım dünyasında önemli bir yere sahip olan Zotac, bildiğiniz gibi Nvidia şirketi tarafından üretilen grafik kart çipsetleri için özel soğutmalı modeller geliştiriyor.  Özellikle Zotac’ın sahip olduğu soğutma sistemlerinin ve tasarımsal başarılarının dikkat çekmesi onu epey kaliteli bir marka haline getiriyor.

YENİ MİNİ GTX 1080 Tİ

Zotac tarafından, çok ufak boyutlara sahip Gtx 1080 Ti grafik kartı üretildi. Bildiğiniz gibi Gtx 1080 Ti yeni bir grafik kartı ve şuan da dünyanın en performanslı grafik kartı olarak gösteriliyor. Tamamiyle oyunlar için geliştirilen Zotac Mini Gtx 1080 Ti, oyunlarda çok yüksek performans almanızı sağlıyor.

GÜÇLÜ SOĞUTMA MİNİK DONANIM

Minik ancak çok güçlü bir donanım ve bunun yanında çok güçlü bir soğutma ile karşımıza çıkan Zotac, işçilik anlamında ne kadar önemli bir marka olduğunu bir kez daha gösteriyor.  Zotac’ın bu ürünü sunarken hedeflediği kitle ise ufak masaüstü bilgisayar sistemleri kurmak isteyenler diyebiliriz. Bildiğiniz gibi ufak kasalar içerisine sistem dizmek son zamanlarda popüler bir hal almaya başladı. Bu grafik kartı da mini sistemler için son derece faydalı olacak. Ancak bu grafik kartın dizüstü bilgisayarlarda kullanılamaycağının altını çizelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir