Kategoriler
Oyun

Mass Effect Andromeda İçin Kritik Güncelleme Sunuldu

Mass Effect Andromeda oyunu için yapımcı ekip bir düzeltme güncellemesi daha taktim etti. ama güncelleme konusunda şikayetler var.

Mass Effect Andromeda oyunu, oyun dünyasında bir hayli beklenen bir yapımdı. Mass Effect Andromeda, özellikle oyun piyasaya sürülmeden önce yayınlanan tanıtım videolarında harika gözüküyor, oyuncuların iştahını kabartıyordu. Ancak oyun piyasaya sürüldükten sonra pek çok tartışmaya, eleştiriye neden oldu. Çünkü oyun, hayranlarına adeta hayal kırıklığı yaşatmaktan öteye gidememişti.

GÜNCELLEME SUNULDU

Mass Effect Andromeda oyununda bulunan pek çok hata kullanıcıların hayli canını sıkıyordu. Bu konuyu düzeltmek için daha önce bir güncelleme yayınlanmış ancak oyundaki problemler hala tam olarak giderilememişti. İşte Mass Effect Andromeda ekibi, bu defa sorunların tamamiyle üstesinden gelebilmek için bir kritik güncelleme daha sundu. Sunulan güncellemede pek çok hata giderildi.

Oyunun en dikkat çekici hatalarından biri çoklu oyuncu modunda büyük bir lagın olmasıydı. Lag nedeniyle pek çok şikayet alan yapım, nihayet bu problemi geride bırakacak gibi gözüküyor çünkü yeni güncelleme ile lag sorunu söz konusu değil.

Oyunun sinematik sahnelerinde de büyük düzenlemelerin yapılması bekleniyordu ve nitekim öyle de oldu. Oyun içinde geçen sinematik sahneleri düzeltildi. Aynı zamanda oyunun Motion Blur ve Depth of Field ayarlarında da düzenlemelere gidildiği gözlemlendi.  Oyuncular eskiden bu iki efekti kapatamıyorlardı ve bundan rahatsızlık duyan çok oyuncu vardı. İşte oyunun yapımcı ekibi bu sorunu da düzeltti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir