Kategoriler
Mobil

Note 7R Etiket Fiyatı belli oldu

Note 7R fiyatı ile hayranlarını sevindirecek gibi. Bildiğiniz üzere Note 7 patlamalarıyla birlikte Samsung cephesi acele karar ile telefonların toplanması yönünde karar almıştı.
Aradan fazla geçmeden Note 7 telefonunu tekrar piyasaya sürmek  için özür anlamında uygun fiyat ile kullanıcılarıyla tekrar buluşmaya hazırlanıyor İşte telefon ile ilgili haber ve fiyatı.

Samsung Note 7 için aslında söylenecek pek bir şey yok. Samsung için büyük bir hüsran olan Note 7 adeta kanayan bir yara gibi. Bu ürün ile oldukça sarsılan Samsung beklemediği kötü bir sürprizin kurbanı oldu. Ola ki Note 7 için böyle bir hayal kırıklığı yaşanmamış olsaydı Samsung için geçtiğimiz yıl daha da şenlikli olabilirdi. Dediğimiz gibi Samsung kanadında kapanmayan bir yara olan Note 7 faciası için sürekli bu durumu bertaraf etme çabası içerisinde. Bunun içinde tamamen yenilenmiş Galaxy Note 7 ( reyon ismi Note 7R ) modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Samsung Galaxy Note 7R fiyatı ve çıkış tarihi

Note 7R etiket fiyatı için beklenen rakam nihayet ortaya çıktı. Yeni Galaxy Note 7R geçtiğimiz gün Çin de listelendi. Bununla beraber telefonun fiyatı da gün yüzüne çıkmış oldu.

İki versiyon ile kullanıcılara sunulan telefon ABD, Avrupa ve Asya Pasifik pazarları için geliştirilen versiyon 3200 mAh batarya ve diğer versiyonu ise 3500 mAh batarya ya sahip. 3200 mAh pil ile sunulan telefon için etiket fiyatı 521 dolar  3500 mAh pil ile sunalan model ise 580 dolar değerinde. Türkiye’de ne zaman çıkacağına dair bilgi bulunamadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir