Kategoriler
Oyun

LEGO Worlds Oyun İncelemesi

Lego dünyasının sevimli karakterlerinin video oyunlarında boy göstermesinden beri uzun zaman geçti. Bu renkli dünyada yapılan her oyun büyük ilgi görüyor. En son çıkan LEGO Worlds Oyun İncelemesi için bu yazıyı okuyabilirsiniz.

LEGO Worlds Nasıl Bir Oyun?

Open World türü oyunlar video oyunları dünyasında büyük devrim yarattı. Devasa haritalar, yapılan yeni geliştirmeler ve neredeyse sonu gelmeyen yenilikler keşfetme imkanı. İşte LEGO Worlds için açık dünya temalı bir LEGO oyunu diyebiliriz. Oyun PC, PS4, Xbox ONE ve Nintendo Switch için oyuncularla buluştu.

LEGO Worlds Oynanış

Oyuncular LEGO parçalarını istedikleri gibi şekillendirip binalar kurmak ve neredeyse her aleti inşa etmenin keyfini yaşıyor. Oyunda normal arabadan uzay gemisine kadar geniş bir araç yelpazesi bulunuyor. Daha önceki LEGO oyunlarını oynadıysanız karakterleri kontrol etmekte hiç zorlanmayacaksınız. İlk kez LEGO evrenine giriş yapıyorsanız oyunu öğrenmek biraz zaman alabilir. LEGO serisinin diğer oyunlarından farklı olarak LEGO parçalarını yapılandırma, bu oyunda çok daha fazla ön plana çıkıyor. Büyük ses getiren Minecraft oyununa da birçok yönden benzeyen LEGO Worlds ayrıca uzun bir oynanış süresi sunması ile de avantajlı durumda.

Grafik ve Ses

Oyunun grafik kalitesine bakıldığında çok yüksek beklentilere girmemek lazım. Grafik açısından orta seviyede bir oyun olarak değerlendirilebilir.. Ses ve müzikler ise gayet başarılı. Özellikle LEGO parçalarının çıkardığı sesler gerçeğe çok uygun bir şekilde oluşturulmuş.

Sonuç

LEGO’yu birçok kişi bilir ve yaşamının bir döneminde rastlamıştır. Bu oyun LEGO efsanesi ile video oyunu teknolojisini başarıyla birleştiriyor. Oyunun küçük çocuklara hitap ettiği şeklindeki eleştiriler ise kesinlikle yanlış. Çünkü bu renkli dünya her yaş grubu oyuncu için cazip. Şu aralar oyun piyasasındaki durgunluk düşünüldüğünde iyi bir oyun arayanlara ilaç gibi gelecektir.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir