Kategoriler
Oyun

Grand Tursimo Sport Kasım Ayında Oynamaya Hazır

Beklediğimiz oyun artık kendini göstermeye yakın yarış tutkunlarının vazgeçilmezi Gran Turismo’nun yeni oyunu Gran Turismo Sport yeni yüzü ile gelmeye hazırlanıyor.

Grand Tursimo Sport fraganı yayınlandı

E3 2017 etkinliklerinde Sony tarafından sunulan oyunun fragmanı yayımlandı. PlayStation platformuna özel olarak çıkarılan Gran Turismo Sport, yarış tutkunlarına yarış hazzını mükemmel bir şekilde yaşatacak.

Eski oyunlarında araç koleksiyonlarına ağırlık verilirken bu yeni oyun Gran Turismo Sport’ta bunlardan farklı olarak yarışa ve mücadeleyi öne çıkarmış ve ağırlık verilmiş. Gran Turismo Sport’ta gerçekten mükemmel ayrıca bu oyunda gerçek yollardan esinlenerek yapılan 19 pist ve birbirinden farklı 137 araç yer alıyor.

PlayStation VR‘a de destek veren oyun fragmanıyla tüm oyuncuları kendine çekiyor. görsellerin’den de anlaşılacağı üzere oyunun grafikleri adeta sanki ateş ediyor. 4KHDR 60fps görüntü kalitesine de sahip Gran Turismo Sport gerçek yarış hissini oyunculara yaşatabilmek için elinden geleni yapmış görünüyor. Ayrıca yapılan açıklamada Türkçe dil desteğine sahip olacağı söylenen Gran Turismo Sport’un çıkış tarihi henüz net olmasa da PlayStation 4 için kasım aylarının sonlarına doğru  raflarda ve oyun marketlerde olacağı bekleniyor. Tabi bu oyunun tam olarak ne zaman çıkacağı netlik kazanmasa da gelen bilgiler kasım ayını gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir