Kategoriler
Mobil

OnePlus 5 Render’in Fiyatı Ve Özellikleri Belli Oldu

Artık OnePlus 5’in çıkmasına günler kala telefonla bilgiler ve görseller sızmaya başladı şimdi ise OnPlus 5 ile ilgili ilk defa bu kadar net olarak karşımız da.

OnePlus 5 fiyat ve özellikleri

Portekiz kaynaklı bir internet sitesinden yapılan ve çıkan görsellerde OnePlus 5 modelinin resmi bir görseli daha netlik kazanmış oldu. Ayrıca bu görselin yanında cihazın özellikleri ve fiyatı da belli oldu.


OnePlus 5‘te sırasıyla f / 1.7 ve f / 2.6 diyafram açıklığına sahip 16 MP + 20 MP kamera özelliği ve kurulumu bulunuyor. Cihazın DCI-P3 renk alanını destekleyen 5.5 inçlik 1080p dokunmatik ekran ve altında seramik kaplamalı bir parmak izi okuyucusu görünüyor. Ayrıca bu parmak okuyucu sadece 0,2 saniye içinde kilidini açma hızına sahip olacak. Zaten cihaz ayrıca işlemci olarak ta Snapdragon 835 yonga setini kullanıyor 6 ve 8GB RAM ile 64 veya 128GB UFS 2.1 depolama alanı seçeneklerinin ile birlikte geleceği gelen diğer bilgiler arasında.

Dash Charge‘li 3,300 mAh pille ve cihazın bu pili 1 saatte sadece % 0’dan% 92’ye şarj olacak. Bluetooth 5.0‘a sah olan cihazın başlangıç fiyatının ise 490 dolar olacağını da gelen bilgiler arasında yani yeni gelen bu cihaz diğer OnPlus beşlerden biraz daha fiyat olarak yüksek görünüyor. Tabi bu arada bu gelen cihaz önceki cihazlardan farklı olduğu için fiyatta biraz yüksek oluyor. bu cihaz çıktıktan sonra sizlerle inceleme olanağı bulacağız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir