Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 8’ın Kamera Fotoğrafları Sızdı

Güney Kore merkezli şirket Samsung’un yeni üst seviye cihazı, Ağustos ayında resmi olarak tanıtacağı açıklandı buda tabiki bekllenen telefon Galaxy Note 8 olacak.

Galaxy Note 8 çift kameralı olacak

Galaxy C10‘un şirketin ilk çift kameraya sahip akıllı telefonu olacağını kesinlik kazandı Bu nedenle Galaxy Note 8, Samsung’un dual kamera konusunda ikinci deneyimi olacak. sızdırılan görüntüler kendilerinden gelen açıklamalar ve kaynaklar doğrultusunda  Galaxy Note 8 çift arka kamera ile geleceği tam olarak netlik kazandı.

Çin sosyal paylaşım sitesi olan Weibo üzerinde paylaştığı  verilir bilgilerle tanınan kullanıcı adlı bir kaynak Samsung Galaxy Note 8‘in dual arka kamera ile geleceğini ve bu kameranın Samsung Electro-Mechanics tarafından üretileceğini doğruladı. Samsung Galaxy Note 8‘in arka çift kamera kurulumu görüntü kalitesini artırmak için birlikte çalışabilen iki adet 13MP görüntü algılayıcıya sahip olacağı Samsung‘un üç farklı çift kamera modülü üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Tabi ki bunların hepsi bir söylenti olduğunu ve bununla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Bu modellerden bir tanesi muhtemelen Galaxy C10 için geliştiriyor. Bu da gelen söylentiler arasında üçüncü çift kamera modülü ön tarafta kullanılmak üzere geliştiriliyor olabilir ancak bugüne kadar bu konuda herhangi bir bilgi veya açıklama yapılmadı Şimdi yeni gelecek olan Galaxy Note 8‘ı beklemeye devam ediyoruz gelen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir