Kategoriler
Oyun

God of War ne zaman çıkacak?

Playstation konsolunda en çok satmasına sebep olan kuşkusuz God of war serisi diyebiliriz. Uzun zamandır tanıtımı gerçekleştirilen Oyuna dair yeni bilgiler gelmeye başladı bile. 2018 yılının ilk aylarında piyasaya sürülmesi beklenilen oyun en çok beklenen oyunlar arasında yer alıyor.

Kratos yaşlanmış ve bir oğlu var

Yunan mitolojisini konu alan oyunda kötü kabuslarından kurtulmak isteyen kratosun bitmek bilmeyen intikam hırsı ve acı hikayesi son bu oyunda ne gibi neticelere gösterecek merak konusu oldu. Sony ve santa monica ekibi tarafından geliştirilen oyunda yine kratos kandırılacak mı yoksa oğlunu eğitim bu yolda intikam yoluna oğlu ile mi devam edeceğiz şimdilik bilinmiyor ancak sinyaller onu gösteriyor gibi.

Oyun içi videolarda oğlu ile birlikte hareket eden kratos düşmanları yendiği zaman oğlundan ara sıra yardım istediği dikkatlerden kaçmıyor. Buda demek oluyor ki 2 karakteri de aktif bir şekilde kullanacağız anlamına geliyor. Bir yandan oğluna eğitim verirken diğer yandan düşmanları yenmeyi başaran Kratosu bu oyunda neler bekliyor merak konusu oldu.

God of war Türkçe mi olacak şimdilik bilinmiyor ancak dublaj olmasa da alt yazı seçeneğinde Türkçe olması kesin gözüyle bakılıyor. Şimdilik oyun hakkında pek bir bilgiye sahip değiliz. Tahminler doğrultusunda oyunun Mart ayının ortalarında çıkması ön görülüyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir